Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu! Galatasaray, Zalgiris-Struga FC eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın rakibinin de belli olduğu 2. ön eleme turu kuraları çekildi. Buna göre Galatasaray'ın rakibi FK Zalgiris Vilnius-Struga FC eşleşmesinin galibi oldu.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu! Galatasaray,  Zalgiris-Struga FC eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu kuraları çekildi. Organizasyondaki tek temsilcimiz olan Galatasaray'ın rakibi de belli oldu.

Galatasaray 2. ön eleme turunda FK Zalgiris Vilnius (Litvanya) - Struga FC (Makedonya) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmesi için üç tur geçmesi gereken Galatasaray, her turda seribaşı olacak.

Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu! Galatasaray,  Zalgiris-Struga FC eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak

Kupa 1'in ön eleme turlarında "Ülke şampiyonları" kulvarında mücadele edecek olan Galatasaray, kendisi gibi her turun seribaşı olan Dinamo Zagreb, Kopenhag ve Young Boys ile eşleşmeyecek.

MAÇLAR HANGİ TARİHTE OYNANACAK?

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda ilk maçlar 25-26 Temmuz'da, rövanş karşılaşmaları ise 1-2 Ağustos'ta oynanacak.

Takımlar üçüncü ön eleme turu ilk maçları için 8-9 Ağustos'ta, play-off turu ilk müsabakaları için 22-23 Ağustos'ta yeşil zemine çıkacak.

Bu turlarda da rövanş karşılaşmalarının heyecanı ilk maçların haftasında yaşanacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin