Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Bugün oyuncularımdan herkesin maça damga vurmasını istemiştim

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etti. Okan Buruk derbi galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Bugün oyuncularımdan herkesin maça damga vurmasını istemiştim

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk derbi galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Okan Buruk'un açıklamalarından öne çıkanlar:

"Bugün oyuncularımdan herkesin maça damga vurmasını istemiştim."

"Maçın başından itibaren dengeli bir oyun tutturduk. Maç genelinde üstün olan taraftık, kazandığımız için de çok mutluyum."

"Ligin en çok deplasman oynayan takımız ve şu anda 4 puan öndeyiz, bunu korumak için şimdiden sıradaki maçımızı düşünmeye başladık."

"İşimizi seviyoruz, Galatasaray'ı seviyoruz. Oyuncularımız burada mutlular, insani olarak da çok kaliteliler. Takım olma yolunda çok iyi bir şekilde ilerliyoruz. İnanıyorum ki, bu inşallah bizi şampiyonluğa götürecek."

"Icardi bugün iyi bir hikaye yazdı ve bizim için sevindirici bir hikayeyi geliştirdi. Onun kalitesinin bütün futbolseverleri mutlu ettiğini düşünüyorum. Bu kadar kaliteli futbolcuların bizimle birlikte olması Türk futbolu için de sevindirici."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin