Galatasaray taraftarı bu habere çok üzülecek. Liverpool'un yıldızı Roberto Firmino, Amerika'ya transfer oluyor

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve Galatasaray'la adı sık sık anılan Roberto Firmino'nun yeni adresi MLS olacak.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray taraftarı bu habere çok üzülecek. Liverpool'un yıldızı Roberto Firmino, Amerika'ya transfer oluyor

Liverpool'un simge isimlerinden birisi olan Roberto Firmino, futbol hayatına Amerika'da devam edebilir.

Premier Lig'de Liverpool'un, Manchester United'ı 7-0 mağlup ettiği karşılaşmada takımının son golünü kaydeden Roberto Firmino hakkında teknik direktör Jürgen Klopp dikkat çekici bir açıklama yapmıştı.

Alman teknik adam, ''Ayrılık kararı, Firmino adına zor alınmış bir karardı. Onun gol atması, hepimizin görmek istediği bir şeydi'' ifadelerini kullanmıştı.

AÇIKLAMA GALATASARAY TARAFTARINI HEYECANLANDIRDI

Liverpool ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Roberto Firmino için geçtiğimiz günlerde Galatasaray devreye girmişti.

2015 yılında Almanya ekibi Hoffenheim'den 41 milyon Euro gibi yüksek bir bonservis bedeliyle Liverpool'a transfer olan Firmino bu sezon görev aldığı 27 maçta 10 gol ve 5 asist üretti.

AMERİKA'YA GİDİYOR

İngiliz basını, Liverpool'dan ayrılma kararı alan 31 yaşındaki Brezilyalı yıldızın, MLS ekiplerinden St. Louis City SC'ye transfer olacağını iddia etti.

Mirror'da yer alan habere göre, birçok takımın transfer listesinde yer alan Firmino'nun MLS'e gidebileceği kaydedildi. St. Louis City'nin bu transferde diğer takımlara göre daha güçlü olduğu ifade edildi. Bu iddianın dayanağına göre; takımın sportif direktörlük görevini, Lutz Pfannenstiel'in yapması transferde ciddi bir etken.

Pfannenstiel, Firmino Hoffenheim'da forma giyerken Alman kulübünde görev yapıyordu ve onu takıma kazandıran isimlerin başında geliyordu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin