Alanya Kestelspor'un kazası futbol dünyasını korkuttu. Takım otobüsü devrildi, iki futbolcunun durumu ağır

TFF 3. Lig takımlarından Alanya Kestelspor kafilesini taşıyan otobüs, Yeşilyurt D.Ç. Ofspor deplasmanı dönüşü devrildi. Kazada kafileden 2'si ağır 15 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Alanya Kestelspor'un kazası futbol dünyasını korkuttu. Takım otobüsü devrildi, iki futbolcunun durumu ağır

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Alanya Kestelspor, dün deplasmanda Yeşilyurt D.Ç. Ofspor ile karşılaştı. 1-0'lık galibiyetin ardından Antalya'nın Alanya ilçesine dönüş yapan Kestelspor kafilesini taşıyan otobüs, saat 04:20 sıralarında ilçe girişinde bulunan Ulaş mevkisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle devrildi.

Metrelerce sürüklenen otobüste bulunan teknik direktör Çağdaş Çavuş, yardımcısı ile 13 futbolcu yaralandı. Yaralananlar, olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere götürülürken, ağır yaralanan futbolcuların biri Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne ameliyat için sevk edilirken, diğer oyuncu ise ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındı.

BAŞKAN LEVENT UĞUR: ÇOK ÜZGÜNÜZ

Kazayı sosyal medyadan duyuran Alanya Kestelspor Başkanı Levent Uğur, "Çok talihsiz bir kaza yaşadık. Yan yatan otobüs 100 metre kadar yerde sürüklendi. Futbolcularımızdan ikisinin durumu ağır. Diğerlerinin tedavisi devam ediyor. Çok üzgünüz" dedi.

Alanya Kestelspor'un kazası futbol dünyasını korkuttu. Takım otobüsü devrildi, iki futbolcunun durumu ağır - Resim : 2

ÇAĞDAŞ ÇAVUŞ: ŞOK İÇİNDEYİZ

Alanya Kestelspor teknik direktörü Çağdaş Çavuş, "Ölümden döndük ve hala şok içindeyiz. Çok şükür ki hayati tehlikesi olan kimse yok. Benim, teknik heyetimin ve futbolcularımızın çeşitli yaralanmaları var. Bu büyük kazayı bu şekilde hafif atlamamız Allah'ın bize bir lütfu" diye konuştu.

FEDERASYON MESAJ YAYINLADI

Türkiye Futbol Federasyonu ise konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yeşilyurt D.Ç. Ofspor deplasmanı dönüşü takım otobüsü kaza yapan TFF 3. Lig kulübü Armoni Alanya Kestelspor'a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, yaralılara acil şifalar dileriz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA
Etiketler tff 3. lig otobüs kaza
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin