Galatasaray, Angelino bombasını patlattı! Angelino transferi KAP'a bildirildi

Galatasaray, Leipzig'den Angelino'nun transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray, Angelino bombasını patlattı! Angelino transferi KAP'a bildirildi

Galatasaray ve Leipzig, Angelino transferi için anlaşmaya vardı.

Galatasaray'ın yeni transferi Angelino bugün İstanbul'a geldi. Güncel piyasa değeri 12 milyon Euro olan Angelino, savunmanın solunda forma giyiyor.

Henüz 26 yaşındaki İspanyol oyuncuya Avrupa'dan birçok takım teklif yapmıştı.

OKAN BURUK'UN DİKKATİNİ ÇEKMİŞTİ

20 Ekim 2020'de Okan Buruk yönetimindeki Başakşehir, Şampiyonlar Ligi H Grubu'ndaki ilk maçında Leipzig ile deplasmanda karşı karşıya gelirken Angelino, ilk yarıda attığı 2 golle maça damga vurmuş ve Alman ekibinin mücadeleden 2-0'lık sonuçla galip ayrılmasını sağlamıştı.

GALATASARAY'DAN PAYLAŞIM GELDİ

Bugün İstanbul'da olması beklenen yeni transfer Angelino için Galatasaray, Twitter hesabından paylaşım yaptı. Galatasaray'ın paylaşımı şu şekilde:

 KAP AÇIKLAMASI

Galatasaray, Leipzig'den kadrosuna kattığı Angelino'nun transfer görüşmelerine başlandığını resmen açıkladı. Galatasaray, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada, '' Profesyonel futbolcu José Ángel Esmoris Tasende’nin geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü RasenBallsport Leipzig GmbH ile resmi görüşmelere başlanmıştır.'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray, Angelino bombasını patlattı! Angelino transferi KAP'a bildirildi

TARAFTARA MESAJ GÖNDERDİ

Galatasaray'ın yeni transferi Angelino ilk açıklamasında, ''Merhaba Galatasaray taraftarı. Aranıza katılacağım için çok heyecanlıyım. Sizinle buluşmak için sabırsızlanıyorum. Yakında görüşmek üzere'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin