Galatasaray, 20 milyon Euro'luk teklifi kabul etti. Şampiyon olan kadronun en önemli parçası ayrılıyor

Sergilediği başarılı performansla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Sacha Boey için son olarak Arsenal devreye girdi. Arsenal'in, Sacha Boey için 20 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ve Galatasaray'ın bu teklife sıcak baktığı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray, 20 milyon Euro'luk teklifi kabul etti. Şampiyon olan kadronun en önemli parçası ayrılıyor

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon kazandığı şampiyonlukta önemli pay sahiplerinden birisi olan ve bu sezon sergilediği performansla da Avrupa devlerinin dikkatini çekmeye başlayan Sacha Boey için son olarak Arsenal devreye girdi.

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Manchester United maçında Arsenal gözlemcilerinin Sacha Boey'e hayran kaldığı ve sezon sonunda transfer için Galatasaray'ın kapısını 20 milyon Euro'dan çalacağı iddia edildi. Sacha Boey için Arsenal haricinde Aston Villa, Roma ve Udinese gibi ekipler de transfer için pusuda bekliyor.

HEDEFLEDİĞİM LİG PREMIER LİG DEMİŞTİ

Sacha Boey geçtiğimiz dönemlerde de Arsenal'in ilgisi üzerine, ''Büyük hedeflerim var. Beni anlayacaklarını ve buna saygı duyacaklarını düşünüyorum. Arsenal'in ilgisi çok sevindirici, hedeflediğim lig Premier Lig, bakalım neler olacak'' sözlerini sarf etmişti.

Geçtiğimiz dönem başında kampa götürülmeyen ve takımdan ayrılmasına neredeyse kesin gözle bakılan Sacha Boey 1.15 milyon Euro'ya transfer edilmiş ve düzenli olarak forma bulmasının ardından değerini 17 milyon Euro'ya çıkarmayı başarmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin