FLAŞ! Tunç Soyer'den İzmirlilere müjde: 125 milyon lira

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iktidara yönelik kara kış destek paketi çağrısından sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş destek paketini açıklamıştı. Şimdi de İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden İzmirlileri sevindirecek açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
FLAŞ! Tunç Soyer'den İzmirlilere müjde: 125 milyon lira

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, iktidara Karakış Fonu kurulması çağrısının hemen ardından ilk adımı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş atmıştı.

Yavaş, sosyal medya hesabından, “600 milyon TL'lik KARA KIŞ DESTEK PAKETİMİZİ başlatıyor, Ankara ayazında dayanışmayla ısınıyoruz” açıklaması yapmıştı.

Tunç Soyer da açıkladı

Şimdi bir adım da İzmir'den geldi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, 125 milyon liralık bir kış destek paketi açıkladıklarını duyurdu.

Soyer, "Kış ayları boyunca 125 milyon TL’lik sosyal yardımla hemşehrilerimizin tüm ihtiyaçlarında elinden tutuyoruz. Ekonomik krizle mücadele eden vatandaşlarımız için bu kış kara geçecek biliyoruz. Sizler de biliniz ki tüm zorlukların üstesinden beraber geldik, beraber geleceğiz." dedi.

FLAŞ! Tunç Soyer'den İzmirlilere müjde: 125 milyon lira - Resim : 2

125 milyonluk destek paketi içerisinde 25 milyon lira nakit, 30 milyon lira gıda, 20 milyon lira eşya, 20 milyon eğitim ve 30 milyon lira da sıcak yemek dağıtımı var.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin