FLAŞ! EMNİYET İBRAHİM TATLISES İÇİN 10 AYRI TİM KURDU

Uğradığı silahlı saldırı sonucu yoğun bakımda olan ve uyutulan İbrahim Tatlıses için Emniyet Müdürlüğü 30 kişilik 10 ayrı ekip kurdu...

Google Haberlere Abone ol
FLAŞ! EMNİYET İBRAHİM TATLISES İÇİN 10 AYRI TİM KURDU

110 kişinin de saldırıyla ilgili ifade verdiğini açıkladı.



KORUMALAR İFADE VERİYOR



Seçim yasaları nedeniyle görevini Osman Güneş'e devreden Eski İçişleri Bakanı Beşir Atalay, İbrahim Tatlıses’e yapılan saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Atalay, ‘Tatlıses’in korumaları daha iyi olabilirdi. Belli ki yetersizdi.’ dedi.  


Sanatçı İbrahim Tatlıses'in iki koruması,  silahlı saldırıyla ilgili ifade vermek üzere İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne geldi.



Tatlıses ile asistanı Buket Çakıcı'nın silahla yaralandığı saldırıyla ilgili olarak İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğünce sürdürülen soruşturma kapsamında,  Tatlıses'in emekli polis memuru oldukları öğrenilen iki koruması, ifade vermek üzere Asayiş Şube Müdürlüğünün bulunduğu İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Gayrettepe’deki yerleşkesine geldi. Korumaların ifadesinin alınmasına devam ediliyor.



Saldırıyla ilgili açıklama yapan İçişleri Eski bakanı Beşir Atalay ‘Tatlıses’in korumaları daha iyi olabilirdi. Belli ki yetersizdi.’ dedi.



www.hurriyet.com.tr

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin