Fenerbahçe'nin yıldızı geldiği gibi geri gidiyor. Hiç hesapta olmayan ayrılık planları altüst edebilir

Fenerbahçe'nin yıldız ismi Dusan Tadic hakkında Ajax'ın eski gözlemcisi Freek Jansen çarpıcı ifadeler kullandı. Freek Jansen, Dusan Tadic için kesinlikle Ajax'a geri dönecek dedi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'nin yıldızı geldiği gibi geri gidiyor. Hiç hesapta olmayan ayrılık planları altüst edebilir

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde en dikkat çeken transferlerinden birisi olan Dusan Tadic şu ana kadar ortaya koydu performansla taraftarın sevgilisi haline geldi.

Ajax'tan transfer edilen 34 yaşındaki yıldız isim 13 maçta 4 gol ve 2 asistlik performans ortaya koyarken, özellikle UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde tecrübesiyle oldukça büyük fark yarattı. Fenerbahçe ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Dusan Tadic hakkında Ajax'ın eski gözlemcisi Freek Jansen dikkat çekici açıklamalar yaptı.

Voetball International'e konuşan ve Dusan Tadic'in günün birinde Ajax'a döneceğinden emin olduğunu belirten Jansen, "Bence birkaç yıl içinde, futbol oynamayı bıraktığında geri dönecek. Tadic'i 10 yıl sonra Ajax'ın teknik direktörü olarak görüyorum. Kendisi de bunu istiyor. Bu tür insanlar gerçek Ajax hissine sahip insanlardır" dedi.

Ajax'ın şu anda içerisinde bulunduğu durumun Tadic'i üzdüğünü de belirten Jansen, "Geçen yıl çok fazla şey yapmak zorunda kaldı. Bu da gözlerden kaçtı. Herkes onu performansı yüzünden eleştirdi ancak soyunma odasında ve antrenman sahasında ne kadar önemli bir isim olduğunu görüyorsunuz. Bunu daha önce de söylemiştim. Şu anda Ajax'ta olanları yaşamak zorunda kalmayacağı konusunda iyi hislerim var" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin