Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler resmen Real Madrid'e transfer oldu. Sözleşme imzalandı Başkan Perez'den övgü dolu sözler geldi

Genç futbolcu Arda Güler, Real Madrid ile sözleşmesini imzaladı. İmza töreninde, "Bugün benim hayatımın en mutlu günü" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler resmen Real Madrid'e transfer oldu. Sözleşme imzalandı Başkan Perez'den övgü dolu sözler geldi

Fenerbahçe'den 30 milyon Euro bedelle Real Madrid'e imza atan Arda Güler, Başkan Florentino Perez'in de katıldığı imza töreni sonrası açıklamalarda bulundu. Törene Arda Güler'in ailesi de katıldı. Burada olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Arda Güler, "Bugün benim hayatımın en özel günü. Bugüne gelmemde destek veren aileme ve herkese teşekkür ederim. Bu kulübün bir efsanesi olmak istiyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum" dedi.

Real Madrid'in başkanı Florentino Perez imza töreni sırasında şunları söyledi:

18 yaşında olmana rağmen hayalini gerçekleştirebildin. Bu yaşın rağmen birçok başarı elde ettin. Biz hayalini gerçekleştirmene yardımcı oluyoruz. Senin yeteneklerinle beraber gücümüze güç katacağız. Şampiyonlar Ligi'ni tekrar kazanmanın yolunu bulacağız. Burada büyüyeceksin. Sadece futbol olarak değil, kişilik olarak da büyüyeceksin. Real Madrid'de kendini dünyaya tanıtacaksın. Birlikte başaracağız. Senin Real Madrid kariyerini taçlandıracağız.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin