Real Madrid Kulübü milli futbolcu Arda Güler'i yarın basına tanıtacak. Fenerabahçe Güler’in Real Madrid ile görüşmelere başladığını KAP’a bildirdi: Arda'dan veda mesajı

İspanya'nın Real Madrid Kulübü, Madrid'de bu akşam sözleşme imzalayacağı milli futbolcu Arda Güler'i yarın basına tanıtacak. Fenerbahçe, Güler’in transferi için Real Madrid ile görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi. Arda Güler de "Hep güzel anılarla hatırlayacağım canım Fenerbahçe'm, her zaman kalbimde olacaksın" mesajı paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Real Madrid Kulübü milli futbolcu Arda Güler'i yarın basına tanıtacak. Fenerabahçe Güler’in Real Madrid ile görüşmelere başladığını KAP’a bildirdi: Arda'dan veda mesajı

Real Madrid, Arda Güler ile bu akşam sözleşme imzalayarak yarın tanıtımını yapacak.

Real Madrid Kulübüne yakın çevrelerden alınan bilgiye göre, öğleden sonra özel bir uçakla İstanbul'dan Madrid'e gelecek Arda Güler, sağlık kontrolü sonrası sözleşmeye imza atacak ve anlaşma akşam saatlerinde resmi olarak duyurulacak.

Son dakika haberine göre  Arda Güler de "Hep güzel anılarla hatırlayacağım canım Fenerbahçe'm, her zaman kalbimde olacaksın" mesajı paylaştı.

BASINA TANITILACAK

Milli futbolcu, Real Madrid Kulüp Başkanı Florentino Perez'in de katılımıyla yarın TSİ 13.00'te Madrid'in Valdebebas bölgesindeki Real Madrid Sportif Şehri adlı tesislerinde basına tanıtılacak.

Arda Güler'in Real Madrid ile 5 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Fenerbahçe, Arda Güler’in transferi için Real Madrid ile görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi. Bu açıklama sırasında yeni takımına imza atacak olan genç futbolcu, Madrid'e doğru yola çıktı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin