Fenerbahçe'nin beş yıldızlı arması tescillendi! Burak Kızılhan resmen açıkladı

Fenerbahçe Kulübü'nün 2022 yılı olağan mali genel kurul toplantısında konuşan kulüp genel sekreteri Burak Kızılhan, beş yıldızlı armalarının tescillendiğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'nin beş yıldızlı arması tescillendi! Burak Kızılhan resmen açıkladı

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, kulüp başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, yüksek divan kurulu başkanı Uğur Dündar ve üyeler katıldı.

Toplantıda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından kulüp genel sekreteri Burak Kızılhan, şubelerle ilgili bilgi verdi. Kızılhan'ın konuşması sırasında bu sene kazanılan 26 kupa alkışlar eşliğinde ekrana yansıtıldı. Elde edilen başarılara ilişkin Fenerbahçe ile gurur duyduklarını aktaran Kızılhan, tüm sporculara teşekkür etti.

Fenerbahçe'nin gündeminde bulunan beş yıldızlı forma kullanımına ilişkin açıklama yapan Kızılhan, "Fenerbahçe'miz, 2022-2023 itibarıyla 100 yıllık süreçte kazandığı 28 Türkiye şampiyonluğunun karşılığı olan beş yıldız kullanımını hayata geçiriyor. Armamız resmen tescillendi. Bu konuda tarihi gerçekler ve gerekçelerle Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) yaptığımız süreç devam ederken, kulübümüz daha fazla beklemeyecek. Armamız takımımıza dair her alanda beş yıldızlı olarak tescillenmiş şekilde kullanılacak." diye konuştu.

Kızılhan'ın bu açıklaması uzun süre alkışlanırken, bazı üyeler ayağa kalkarak alkış tuttu.

BORÇ AÇIKLANDI

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik, toplantıda mali duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bilecik, Türkiye'de 5 yılda Euro'nun 3,5 katına çıktığını belirterek, "2018'de 612 milyon Euro borç devralmıştık. Borcu yüzde 60 oranıyla 386 milyon Euro düşürmüş olduk. Bu işin özeti budur. Doğruların yemin etmeye ihtiyacı yoktur. En temel doğrulardan bir tanesi Ali başkan kimsenin ortaya koyamayacağı cömertlikle kulübün ihtiyaçlarına sessiz kalmadı." diye konuştu.

Bilecik'in ardından kürsüye gelen Fenerbahçe Kulübü Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Vodina, 31 Aralık 2022 itibarıyla kısa vadeli yükümlülüklerinin 3 milyar 407 milyon lira, uzun vadeli yükümlülüklerin ise 4 milyar 279 milyon lira olmak üzere toplam borcunun 7 milyar 686 milyon lira olduğunu söyledi.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin