Fenerbahçe'de orta saha artık ona emanet. Rekor teklif kabul edildi, Cengiz Ünder'i bile geride bırakacak

Fenerbahçe orta saha transferinde Braga forması giyen Al Musrati'yi gündemine aldı. İsmail Kartal'ın özellikle istediği Al Musrati için Fenerbahçe 15 milyon Euro'yu gözden çıkarmış durumda.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de orta saha artık ona emanet. Rekor teklif kabul edildi, Cengiz Ünder'i bile geride bırakacak

Transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala orta sahaya alınacak isim için acele etmeyen Fenerbahçe'de gündeme Braga forması giyen Al Musrati geldi.

İsmail Kartal'ın uzun zamandır izlediği Al Musrati ismini Ali Koç'a söylemesinin ardından transfer için kolları sıvayan sarı-lacivertliler Braga'da forma giyen Al Musrati için 15 milyon Euro'yu gözden çıkarmış durumda. Al Musrati'nin, Fenerbahçe'ye transferinin gerçekleşmesi durumunda transfer rekor kıracak ve Cengiz Ünder'e ödenen bonservis bedelini geçecek.

FENERBAHÇE'DE FORMA GİYMEYE SICAK BAKIYOR

Al Musrati, Braga'nın Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmasına karşın kariyerini daha büyük bir takımda sürdürmek istediği için Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktığı da iddia edildi.

27 yaşındaki Al Musrati geçtiğimiz sezon Braga formasıyla 41 maçta görev alırken 5 gol ve 2 asist kaydetti. Al Musrati aynı zamanda Mısır Milli Takımı'nın da formasını giyiyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin