Fenerbahçe'de Enner Valencia şoku yaşanıyor. Golcü isim Valencia, Emelec'e transfer olmak istediğini açıkladı

Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Enner Valencia, Ekvador basınına transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de Enner Valencia şoku yaşanıyor. Golcü isim Valencia, Emelec'e transfer olmak istediğini açıkladı

Bu sezon Fenerbahçe'nin gol yükünü tek başına sırtlayan ve Spor Toto Süper Lig'de gol krallığı yarışında açık ara zirvede bulunan Enner Valencia, Ekvador basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe ile Enner Valencia'nın sözleşme uzatma görüşmelerinde henüz bir sonuca varılamadı. İddialara göre Enner Valencia yıllık 1.5 milyon Euro ve 2+1 yıllık sözleşme talep ederken Fenerbahçe yönetimi 1+1 yıllık sözleşme üzerinde duruyor.

TALİPLERİ GÜNDEN GÜNE ARTIYOR

Dünya Kupası'nda da ortaya koyduğu performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Valencia'ya son olarak Premier Lig ekibi Aston Villa talip oldu. Enner Valencia'nın ismi daha önce de Brezilya Ligi takımlarından Internacional ile anılmıştı.

''EMELEC'E DÖNERİM''

Ekvador basınının eski kulübü Emelec'e dönüp dönemeyeceği sorusuna "Evet, sormadan Emelec'e dönerim. Kesinlikle, önce sözleşmeyi imzalar, sonra bana ne kadar ödemek istediklerini sorardım" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin