Fenerbahçe KAP açıklamasını yaptı, Attila Szalai'nin transfer görüşmeleri resmen başladı

Fenerbahçe, Attila Szalai'nin transferi için Hoffenheim ile anlaşıldığını KAP'a bildirdi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe KAP açıklamasını yaptı, Attila Szalai'nin transfer görüşmeleri resmen başladı

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de ayrılıklar da üst üste yaşanmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe savunmasının vazgeçilmez ismi olan ancak yaz transfer döneminde Alexander Djiku ve Rodrigo Becao gibi isimlerin takıma katılmasının ardından gözden çıkarılan Attila Szalai yeni sezonda Hoffenheim forması giyecek.

Fenerbahçe'nin KAP'a yaptığı açıklamada, ''Profesyonel futbolcumuz Attila Szalai'nin Alman Kulübü TSG 1899 Hoffenheim'a, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 12.300.000 Euro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri kulübümüz tarafından ödenecektir'' ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe KAP açıklamasını yaptı, Attila Szalai'nin transfer görüşmeleri resmen başladı

SZALAI'DEN VEDA PAYLAŞIMI 

Fenerbahçe'den ayrılarak Bundesliga ekibi Hoffenheim'in yolunu tutan Attila Szalai, Instagram hesabı üzerinden duygusal bir veda mesajı yayınladı. Attila Szalai paylaşımında şu cümlelere yer verdi:

''İlk günümden son güne kadar, her gününü mutlulukla hatırlayacağım dolu dolu 2.5 seneyi geride bıraktım. Türkiye'nin güzel insanlarını tanıma ve dillerini öğrenme fırsatı buldum. Bana gösterdiğiniz sevgi ve destek benim için çok değerli. Şimdi yeni bir maceraya atılıyorum ama Fenerbahçe ve Türkiye; benim kalbimde her zaman özel bir yerde olacak. Bana bu imkanı sunan ve bana bu güzel anıları yaşatan herkese teşekkür ederim. Hepinizi özleyeceğim.

Teşekkürler Fenerbahçe, her zaman kalbimde olacaksın.''

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin