Fenerbahçe ile Doğuş Grup'tan dev sponsorluk anlaşması!

Ülker Sports Arena’da yarın düzenlenecek imza töreni ile birlikte güçlerini resmen birleştirecekler.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe ile Doğuş Grup'tan dev sponsorluk anlaşması!

Doğuş Grubu ve Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, yarın (Cuma) Ülker Sports Arena’da yapılacak imza töreni ile birlikte güçlerini resmen birleştirecek.



Bu sezon Euroleague ve Türkiye liginde zafere ulaşan sarı-lacivertliler, Doğuş Grubu ile sponsorluk ve birçok noktada işbirliği anlaşmasına vardı. Fenerbahçe Yelken Şubesi'ne sponsorluk desteği veren hem de çeşitli seviyelerde kulübe maddi ve manevi katkıda bulunan Doğuş Grubu ile Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, yarın 10.00-12.00 saatleri arasında Ülker Sports Arena'da yapılacak imza töreni ile birlikte güçlerini resmen birleştirecek.



Fenerbahçe Kulübünden yapılan resmi açıklama şöyle:



DOĞUŞ GRUBU İLE SPONSORLUK ANLAŞMASI İMZALANIYOR



Faaliyet gösterdiği 9 branşta, sporun ve gençlerin gelişimine önemli ölçüde katkı sağlayıp, ulusal ve uluslararası alanlarda bir çok başarılar kazanan, genç sporcuları ülke sporuna kazandıran ve gerçek bir ‘SPOR’ kulübü olan Fenerbahçe Spor Kulübü, başarılı geleneğini devam ettirmek adına, Doğuş Grubu ile çok önemli bir işbirliğine imza atıyor.



Basketbolda, ülke tarihimizin ilk Euroleague zaferini kazanarak gurur kaynağımız olan ve ülke sporunun en büyük kupalarından birini müzemize getiren Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, Doğuş Grubu ile sponsorluk ve bir çok noktada işbirliği anlaşmasına varmıştır.



Bu bağlamda hem Yelken Şube’mize sponsorluk desteği veren hem de çeşitli seviyelerde kulübümüze maddi ve manevi katkı bulunmuş Doğuş Grubu ile Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, yarın 10.00-12.00 saatleri arasında Ülker Sports Arena’da yapılacak imza töreni ile birlikte güçlerini resmen birleştirecek.



İmza töreni, saat 10.00’da kahvaltı organizasyonu ile başlayacak ve basın mensuplarının huzurunda atılacak resmi imzaların ardından, soru-cevap kısmıyla son bulacaktır.



Yapılacak olan yeni sponsorluk ve işbirliği anlaşmasının, hem kulübümüze, hem Doğuş Grubu’na, hem de ülkemiz sporuna hayırlı olmasını diliyor, başta Sayın Ferit Şahenk olmak üzere Doğuş Grubu ve çalışanlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz.



FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin