Fenerbahçe hakkında ilk kez bunları söyledi. Alex de Souza'nın yıllar sonra gelen itirafı ağızları açık bıraktı

Fenerbahçe tarihine adını altın harflerle yazdıran ve sarı-lacivertli formayla birçok kupa kazanma başarısı gösteren Alex de Souza yıllar sonra yaptığı itirafla şaşkına çevirdi. Alex de Souza verdiği röportajda, ''Sözleşmem korkutucu derecede iyiydi. Gittim çünkü gerçekten vazgeçemedim. Onlara hayır demenin bir yolu yoktu'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe hakkında ilk kez bunları söyledi. Alex de Souza'nın yıllar sonra gelen itirafı ağızları açık bıraktı

Fenerbahçe forması altında attığı gollerle ve kazandırdığı kupalarla taraftarın sevgilisi haline gelen Alex de Souza yıllar sonra yaptığı itiraflarla dikkatleri bir anda üzerine çekti.

Fenerbahçe tarihinde çok ayrı bir yerde olan ve heykeli dikilen Alex de Souza, Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin ilk teklifini eşinin hamile olmasıyla reddediğini söyleyen Brezilyalı yıldız, kızının doğumunun ardından Fenerbahçe'nin tekrar kendisine teklif yaptığını ve sözleşme teklifinde gördüğü ayrıcalıklara inanamadığını söyledi.

Alex de Souza, ''Sözleşmem korkutucu derecede iyiydi. Gittim çünkü gerçekten vazgeçemedim. Onlara hayır demenin bir yolu yoktu. Her şeye 'tamam' diye yanıt veriyorlardı. 20'den fazla uçak biletim vardı. Avrupa'nın en iyi takımlarından kontrat alırsanız böyle bir şeyi kabul etmezler. 3 yıl kalmam gerekiyordu Fenerbahçe'de 8 yıl kaldım'' ifadelerini kullandı.

''ÜÇ KULÜPLE GÖRÜŞTÜM''

Fenerbahçe'deyken kendisine gelen tekliflere de değinen Alex, "Fenerbahçe'deki ilk kontarım bittiğinde 30 yaşındaydım. Artık Avrupa pazarında oyuncu değildim. O dönemde Borussia Dortmund, Hertha Berlin ve Benfica ile görüşmüştüm. Ayrılmaya değip değmeyeceğini düşündüm ve Fenerbahçe'de kaldım." şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin