Fenerbahçe Beko'da üst üste iki ayrılık. Yeni sezon kadrosunda olmayacakları açıklandı

Kadrosunda büyük bir değişim yaşayan Fenerbahçe Beko'da Genel Menajer Derya Yannier, takımın deneyimli isimlerinden Nick Calathes ve Nemanja Bjelica ile yolların ayrılacağını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe Beko'da üst üste iki ayrılık. Yeni sezon kadrosunda olmayacakları açıklandı

Yeni sezon kadro planlamasında ince eleyip sık dokuyan ve takımı adeta baştan yaratan Fenerbahçe Beko'da takımın deneyimli isimleriyle yollar ayrılıyor.

Kadrosuna Raul Neto, Yam Madar ve Georgios Papagiannis gibi çok önemli isimleri katan Fenerbahçe Beko; Carsen Edwards ve Devin Booker gibi isimlerle de yollarını ayırdı. Yeni bir oluşuma giden Fenerbahçe Beko'da Genel Menajer Derya Yannier takımın geleceğiyle çok önemli açıklamalarda bulundu.

Nick Calathes ve Nemanja Bjelica'yı kadroda düşünmediklerini ifade eden Derya Yannier, ''Nick ve Nemanja konusunu basitçe cevaplayayım. Fazla detaya girmek istemiyorum çünkü süreç devam ediyor. Nick ve Nemanja ikisi de bizim kontratlı oyuncumuz. İkisi de karakterlerini çok sevdiğimiz, saygı duyduğumuz ve ilişkilerimizin çok iyi olduğu iki oyuncu. Bazen sporda, basketbolda bazen profesyonel kararlar almak gerekiyor'' dedi.

Fenerbahçe Beko'da üst üste iki ayrılık. Yeni sezon kadrosunda olmayacakları açıklandı

Açıklamalarına şu sözlerle ifade eden Yannier, ''Biz hem kendilerine hem menajerlerine uzun bir süredir bu seneki planlarımızda kendilerini düşünmediğimizi ilettik. Şu anda hala kontratlı oyuncumuz olduğu için, bir çözüm bulunmadığı için kendileri de burada takımla olmak istedikleri için buradalar. Hem buranın hala bir parçası olmak istiyorlar hem de formda kalmak istiyorlar. İkisi de bizimle idmanlara başladı. Önümüzdeki süreçte duruma bakacağız. Net olarak söyleyebilirim ki bizim 15 kişilik belli olan çok güvendiğimiz bir kadro var. Bir iki tane de kolej takımından çifte lisansla buraya dahil etmek istediğimiz genç oyuncumuz var. Bu seneki kadroyu kafamızda bu şekilde planladık'' şeklinde konuştu.

Etiketler fenerbahçe beko
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin