Fenerbahçe, Arda Güler'in yerini çok çabuk doldurdu! Sarı-lacivertliler üçüncü transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor

Fenerbahçe, Türk futbol tarihine geçerek Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in yerini çok çabuk doldurdu. Sarı-lacivertliler, Dinamo Moskova'da forma giyen 24 yaşındaki Sebastian Szymanski ile her konuda anlaşmaya vardı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe, Arda Güler'in yerini çok çabuk doldurdu! Sarı-lacivertliler üçüncü transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor

Transfer döneminin en hareketli takımlarından birisi olan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor.

Türk futbolunun en önemli yeteneklerinden birisi olan Arda Güler'i 30 milyon Euro'ya Real Madrid'e satan Fenerbahçe 18 yaşındaki ismin yerini vakit kaybetmeden doldurma kararı aldı.

Arda Güler'den elde edilen bonservis bedeliyle transfer için kollarını sıvayan Fenerbahçe, Dinamo Moskova'da forma giyen 24 yaşındaki Sebastian Szymanski'yle masaya oturdu ve genç futbolcuyla her konuda anlaşma sağladı. Edin Dzeko ve Ryan Kent transferleriyle ses getiren Fenerbahçe, Sebastian Szymanski'nin de transferini kısa sürede resmiyete kavuşturacak.

Geçtiğimiz sezonu Hollanda Ligi ekiplerinden Feyenoord'da kiralık olarak geçiren Sebastian Szymanski, 40 maçta görev alırken 10 gol ve 7 asistlik performanamnsıyla adeta göz doldurdu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin