Fenerbahçe 3-3 Rennes MAÇ ÖZETİ İZLE

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'ndaki temsilcimiz Fenerbahçe, 3-0 geriye düşmesine rağmen sahasında Rennes ile 3-3 berabere kaldı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe 3-3 Rennes MAÇ ÖZETİ İZLE

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'ndaki beşinci maçında Fenerbahçe sahasında Fransız temsilcisi Rennes'i ağırladı.

İnanılmaz bir mücadeleye sahne olan karşılaşma 3-3 sona erdi. Fenerbahçe'nin gollerini Valencia, Zajc ve Emre Mor kaydederken; Rennes'in golleri Gouiri(2) ve Terrier'den geldi.

Bu sonuçla Fenerbahçe gruptaki liderliğini sürdürerek puanını 11'e yükseltti, aynı puana sahip olan Rennes ikinci sırada yer aldı. Fenerbahçe ayrıca Avrupa'da oynadığı son 9 maçta yenilmedi ve kulüp tarihinin en uzun serisini tekrarladı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Heyecan dolu mücadelede ilk düdük sesi geldi.

5' Rennes golü erken buldu. Sol kanattan etkili gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Gouiri, Altay'ı mağlup etti.

Fenerbahçe 3-3 Rennes MAÇ ÖZETİ İZLE

10' Rennes'in Majer ile kaydettiği gol VAR kontrolü sonrasında ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

13' Fenerbahçe, İrfan ile etkili geldi. Arao'nun kazandığı topta hızlı hücuma çıkan sarı-lacivertlilerde İrfan'ın uzaktan denemesi az farkla auta çıktı.

16' Rennes, Terrier ile farkı ikiye çıkardı. Gouiri'nin pasında Altay ile karşı karşıya kalan Fransız oyuncu topu ağlara gönderdi.

Fenerbahçe 3-3 Rennes MAÇ ÖZETİ İZLE - Resim : 2

20' Fenerbahçe gole yaklaştı. Lincoln'ün çevirdiği pasta Valencia'nın topukla vuruşuna Rennes savunması çizgi üzerinde müdahale etti.

30' Rennes hızlı hücumda golü bulan taraf oldu. Bourigeaud'un sağ kanattan çevirdiği topa gelişine vuran Gouiri skoru 3-0'a getirdi.

Fenerbahçe 3-3 Rennes MAÇ ÖZETİ İZLE - Resim : 3

42' İrfan'ın kullandığı serbest vuruşa çok iyi yükselen Valencia topu ağlara göndererek skoru 3-1'e getiren golü kaydetti.

Fenerbahçe 3-3 Rennes MAÇ ÖZETİ İZLE - Resim : 4

45' İlk yarı Rennes'in 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

46' İkinci yarı başladı.

51' Rennes sakatlanan kaleci Mandanda yerine, Doğan Alemdar'ı oyuna aldı.

60' Fenerbahçe'de sakatlanan Gustavo Henrique, yerini Alioski'ye bıraktı. Bu değişikliğin yanı sıra oyuna Emre Mor, Batshuayi ve Zajc dahil oldu.

80' Fenerbahçe, Bathshuayi ile etkili geldi. Belçikalı forvetin dönerek vuruşunda Doğan gole izin vermedi.

82' Fenerbahçe, Zajc ile farkı bire indirdi. Frikikte topun başına geçen Zajc mükemmel bir vuruşla topu ağlara göndermeyi başardı.

Fenerbahçe 3-3 Rennes MAÇ ÖZETİ İZLE - Resim : 5

88' Fenerbahçe'den müthiş geri dönüş! Oyuna sonradan giren Emre Mor sağ çaprazdan nefis bir plase yaparak Doğan'ı mağlup etmeyi başardı ve skoru 3-3'e getirdi.

Fenerbahçe 3-3 Rennes MAÇ ÖZETİ İZLE - Resim : 6

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin