Fenerbahçe 3-1 Rayo Vallecano MAÇ ÖZETİ İZLE

Fenerbahçe hazırlık karşılaşmasında İspanya ekibi Rayo Vallecano'yu 3-1 mağlup etti. Fenerbahçe'de Joao Pedro'nun sakatlığı şok etkisi yarattı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe 3-1 Rayo Vallecano MAÇ ÖZETİ İZLE

Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada Fenerbahçe hazırlık maçı kapsamında Rayo Vallecano ile karşı karşıya geldi.

Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 1-0 geriye düşmesine 3-1 kazandı. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri Osayi-Samuel(P), King ve Ferdi kaydetti. Rayo Vallecano'nun tek golü ise Trejo'dan geldi.

PEDRO SEDYEYLE KENARA ALINDI

Fenerbahçe’de Joao Pedro sakatlanarak Rayo Vallecano karşısında oyuna devam edemedi. Sarı-lacivertli ekipte mücadelenin 60. dakikasında Serdar Dursun’un yerine oyuna dahil olan Joao Pedro, 68. dakikada Rayo Vallecano’dan Mumin Suleiman’ın müdahalesi ile ceza sahası içinde yerde kaldı.

Saha içinde ilk müdahalesi yapılan Pedro,  ardından sedye ile oyun alanından çıkarıldı. Pedro’nun yerine 70. dakikada Çağtay Kurukalıp oyuna dahil oldu. Sarı-lacivertli taraftarlar sağlık ekibinin sedye ile oyundan çıkardığı Joao Pedro lehine tezahüratlarda bulundu.

Fenerbahçe 3-1 Rayo Vallecano MAÇ ÖZETİ İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin