Fenerbahçe 1-1 Sivasspor MAÇ ÖZETİ İZLE

Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe, sahasında Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Maç özetine bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe 1-1 Sivasspor MAÇ ÖZETİ İZLE

Fenerbahçe'nin golünü 23. dakikada Bright Osayi-Samuel atarken Sivasspor, 45'te Henrique ile skoru eşitledi.

23’üncü dakikada Fenerbahçe üstünlüğü yakaladı. Gustavo’nun ara pasında sol kanattan ceza sahasına giren Rossi, pasını altıpas noktasına çıkardı. Yaşanan karambolde top önünde bulan Osayi’nin vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0.

42’nci dakikada kaleci Altay’ın müdahalesi ile Sivassporlu futbolcu Henrique, yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya, daha sonra VAR incelemesinde bulundu. Özkahya, penaltı noktasını gösterirken kaleci Altay’ı sarı kartla cezalandırdı.

45’inci dakikada topun başına geçen Henrique’nin vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluşturdu: 1-1

TISSERAND SAKATLANDI

Fenerbahçeli futbolcu Tisserand, Sivasspor maçının 21’inci dakikasında sakatlık yaşadı. Sağ bacağını tutan Tisserand, saha içinde yapılan tedavisinin ardından oyuna devam edemezken, 22’nci dakikada yerine Szalai oyuna dahil oldu.

İRFAN CAN KAHVECİ DEVAM EDEMEDİ

Sarı-lacivertli ekipte İrfan Can Kahveci, Sivasspor maçında sakatlık yaşadı. Karşılaşmasının 59’uncu dakikasında Mesut Özil’in yerine oyuna dahil olan İrfan Can, topsuz alanda bir süre bekledi. Daha sonra kendini yere bırakan İrfan Can’a saha içinde tedavi uygulandı. Oyuna devam etmek isteyen İrfan Can, devam edemeyeceğini anladığı zaman değişiklik istedi. İrfan Can Kahveci 73’üncü dakikada oyundan çıkarken yerine Max Meyer dahil oldu.  

Maç özetini izlemek için tıklayın!

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin