'Fatmagül'ün Suçu Ne?' Almanya'da yeniden çekilecek!

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran 'Fatmagül’ün Suçu Ne?' dizisi, Almanya’ya uyarlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
'Fatmagül'ün Suçu Ne?' Almanya'da yeniden çekilecek!

Hürriyet Kelebek'te yer alan habere göre, 2010-2012 döneminde Kanal D’de yayınlanan fenomen dizi “Fatmagül’ün Suçu Ne?” hâlâ izleyicinin ve yapımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Bugüne kadar 50’den fazla ülkede yayınlanan, belgesellere konu olan dizi, şimdi de Almanya’ya uyarlanıyor.



'Fatmagül'ün Suçu Ne?' Almanya'da yeniden çekilecek!



Ay Yapım’ın yapımcılığında çekilen, başrollerini Beren Saat, Engin Akyürek, Fırat Çelik, Esra Dermancıoğlu, Buğra Gülsoy, Kaan Taşaner ve Engin Öztürk’ün paylaştığı dizinin yapım hakları, Almanya’nın önde gelen yapım şirketlerinden Bantry Bay tarafından satın alındı. Resmi anlaşma, geçtiğimiz gün imzalandı.



Bantry Bay yetkilileri, imzaların atılmasının ardından yaptıkları açıklamada “Fatmagül, global bir hikayeye sahip olduğunu ve başarısını çoktan kanıtladı. Biz de bu müthiş dizinin ilk remake’ini yapacak olmaktan dolayı gururluyuz” dedi. Alman oyuncularla çekilecek olan “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinin Almanya’da hangi adla ve ne zamanyayına gireceği henüz netlik kazanmadı.



Senaryosu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu tarafından yazılan, Hilal Saral’ın yönetmenliğini üstlendiği “Fatmagül’ün Suçu Ne?”, orijinal versiyonuyla halen Latin Amerika ülkelerinde gösteriliyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin