Eşinizin telefonuna bakmayın! Bu mesajlar yuvayı yıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan 40 yaşındaki Jane Lewis, kocasının telefonunu karıştırdığında kendisi hakkında söyledikleri karşısında şoke oldu.

Google Haberlere Abone ol
Eşinizin telefonuna bakmayın! Bu mesajlar yuvayı yıktı

Telefon mesajları bir yuvayı yıktı. ABD'de yaşayan Jane Lewis kocasının, arkadaşlarına kendiyle ilgili "çirkin yavru" dediğini gördü. Bunun üzerine boşanma davası açtı.
ABD basınına konuşan Jane, eşi ilişkinin başında kibar, anlayışlı ve nazik biri olarak tanımladı ve şöyle dedi; 'Güzel bir ilişkimiz olduğunu sanıyordum. Hiçbirini anlamıyorum. Bana karşı çok iyiydi ve yaptığım her şey için minnettardı. Her yönüyle oldukça nazikti. Mesajları bulduğumda iki kere bakmak zorunda kaldım'


"Çirkin yavru"


Söz konusu mesajın detaylarını da paylaşan Lewis, eşinin arkadaşlarına 'Benim için her şeyi yapacak çirkin bir yavru, henüz cinsellik yaşamadık' yazdığını söyledi ve ekledi:

'Kiminle konuştuğunu görmek için mesajlarına baktım. O ve arkadaşı o kadar sık mesaj atmazlar, bu yüzden sadece yaklaşık on mesaj geri kaydırmam gerekti. Bir araya geldiğimiz ilk andan itibaren beni param için kullandığını, ne kadar çirkin olduğumu yazmış. Oldukça kötüydü. Çok şok ediciydi. Harap oldum.'

Etiketler abd telefon boşanma
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin