Erdoğan - Demirören tapesi STV'yi yaktı!

RTÜK, Başbakan Erdoğan ile Milliyet'in sahibi Demirören arasında geçtiği iddia edilen telefon görüşmesini yayınlayan STV'ye uyarının ardından, 66 bin lira ceza verdi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan - Demirören  tapesi STV'yi yaktı!

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Başbakan Erdoğan ile Milliyet Gazetesinin sahibi Erdoğan Demirören arasında geçtiği iddia edilen telefon görüşmesini yayınlayan STV'ye verdiği uyarının ardından, bu kez de 66 bin 213 lira para cezası kesti. Başbakan bu görüşmede 'İmralı Zabıtlarını' yayınladığı gerekçesiyle Milliyet yönetimini sert biçimde eleştirmiş, Demirören de görüşmenin sonunda ağlamıştı.



RTÜK daha önce, STV'de 7 Mart günü yayınlanan ve Erdoğan ile Demirören arasında geçtiği iddia edilen konuşmanın haberleştirilmesi ve bant kaydının yayınlanması nedeniyle uyarı cezası vermişti. RTÜK bu kez de ''İhlalin tekrarı'' nedeniyle para cezası uyguladı. STV'de yayınlanan haberde, ''Başbakan, Milliyet'te yayınlanan 'İmralı Tutanakları' haberine çok kızdı. Haberi yazana hakaretler etti. Diyaloğun sonunda Demirören olduğu iddia edilen kişinin ağladığı duyuluyor" denilmişti. Haberin devamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin