Erden Timur ikna etti, Galatasaray'a gelebilmek için hocasına ve takım arkadaşlarına rest çekti

Galatasaray'ın uzun zamandır peşinde olduğu Thomas Partey gemileri yaktı. Arsenal forması giyen Thomas Partey, Erden Timur ile görüşmesinin ardından Galatasaray'a gelebilmek için Mikel Arteta'ya rest çekti.

Google Haberlere Abone ol
Erden Timur ikna etti, Galatasaray'a gelebilmek için hocasına ve takım arkadaşlarına rest çekti

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalınması halinde orta sahaya bir dünya yıldızı almak isteyen Erden Timur, Thomas Partey transferinde mutlu sona yaklaştı.

Marco Verratti, Matteo Guendouzi ve Moussa Sissoko gibi isimlerin transferi için uzun uğraş veren Erden Timur, Arsenal forması giyen Thomas Partey transferini resmen bitirdi.

Arsenal'in, Galatasaray ile görüşmelerinde yüksek bonservis bedeli diretmesi üzerine takımdan ayrılmak isteyen Thomas Partey, Galatasaray'a transfer olabilmek için Mikel Arteta'ya rest çekti.

Galatasaray'a transferi için kolaylık sağlanması bekleyen Thomas Partey, transferde görüşmelerin tekrar ilerlemeye başlamasının ardından ilk uçakla sarı-kırmızılı ekibe imza atmaya gelecek.

Piyasa değeri 35 milyon Euro olan ve Atletico Madrid'in ardından Arsenal'e transfer olan Thomas Partey; bu sezon görev aldığı dört maçta 326 dakika sahada kaldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin