Erden Timur görüşmelere başladı. Galatasaray'ın savunmasına Fenerbahçeli isim geliyor

Victor Nelsson ile devre arasında yollarını ayıracak olan Galatasaray'da Başkanvekili Erden Timur rotayı yerli stoper transferine çevirdi. Erden Timur, Fenerbahçe altyapısında yetişen ve şu anda Al Ahli forması giyen Merih Demiral'ın peşine düştü.

Google Haberlere Abone ol
Erden Timur görüşmelere başladı. Galatasaray'ın savunmasına Fenerbahçeli isim geliyor
Anadolu Ajansı

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile 3-3 berabere kalan Galatasaray'da özellikle savunmada Davinson Sanchez'in yokluğu oldukça hissedildi.

Okan Buruk gözden çıkarılan Victor Nelsson'u maçın son dakikalarında değerlendirirken, Başkanvekili Erden Timur, Okan Buruk'un stoper bölgesinde elini kuvvetlendirmek için rotayı yerli isimlere çevirdi.

Victor Nelsson'un satışından elde edilecek gelirle kadroya sağlam bir stoper katmak isteyen Erden Timur rotasını, Fenerbahçe altyapısından yetişmiş Merih Demiral'a çevirdi. Sürpriz bir kararla Atalanta macerasının ardından Al Ahli'ye transfer olan Merih Demiral ile görüşecek olan Erden Timur, milli oyuncuyu transfere ikna etmek için çalışmalarına şimdiden başladı.

Suudi Arabistan'da umduğunu bulamayan ve sakatlık problemi nedeniyle Al Ahli'de kısıtlı süre alan Merih Demiral'ın, Erden Timur ile görüşmesinin ardından Galatasaray'a transfer olmaya sıcak bakabileceği belirtildi.

İtalya'da başta Juventus olmak üzere, Sassuolo ve Atalanta formaları giyen Merih Demiral bu sezon Al Ahli formasıyla yalnızca beş maçta forma süresi bulabildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin