Erdal Beşikçioğlu Bergen kadrosunda! Bergen’in eşi Halis Serbest’i canlandıran Erdal Beşikçioğlu kimdir? Halis Serbest kimdir?

Eski eşi tarafından önce yüzüne kezzap atılan daha sonra öldürülen Bergen’in hayatı film oluyor. Bergen filminin kadrosuna ise bir yeni isim daha katıldı. Bergen’in eşi Halis Serbest’e hayat verecek olan Erdal Beşikçioğlu, sosyal medyada gündem oldu. Filmde, Bergen’i Farah Zeynep Abdullah canlandıracakken, eşi Halis Serbest’e ise başarılı oyuncu Erdal Beşikçioğlu hayat verecek. Peki, Bergen’in eşi Halis Serbest kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Erdal Beşikçioğlu Bergen kadrosunda! Bergen’in eşi Halis Serbest’i canlandıran Erdal Beşikçioğlu kimdir? Halis Serbest kimdir?

Acıların kadını olarak hafızalara kazınan Bergen’in hayatı film oluyor. Eşi Halis Serbest tarafından önce yüzüne kezzap atılan daha sonra vahşi şekilde öldürülen Bergen’in hayatının konu edinildiği filmin kadrosuna Erdal Beşikçioğlu dahil oldu. Bergen’i Farah Zeynep Abdullah canlandırırknen, Bergen’in eşi Halis Serbest’e ise Beşikçioğlu hayat verecek. Peki, Erdal Beşikçioğlu kimdir? Halis Serbest kimdir?

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Erdal Beşikçioğlu Bergen kadrosunda! Bergen’in eşi Halis Serbest’i canlandıran Erdal Beşikçioğlu kimdir? Halis Serbest kimdir?

Yakın zamanda Adana'da sete çıkacak yapım için gelen teklifi kabul eden Erdal Beşikçioğlu, çalışmalara hemen başladı. Oynadığı her projede adından söz ettiren Beşikçioğlu, Bergen hakkında yazılan kitabı, o dönem çıkan haberleri ve videoları izleyerek rolüne çalışıyor. Farah Zeynep Abdullah, ise projede Bergen'e hayat verecek.

 

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU KİMDİR?

Erdal Beşikçioğlu Bergen kadrosunda! Bergen’in eşi Halis Serbest’i canlandıran Erdal Beşikçioğlu kimdir? Halis Serbest kimdir? - Resim : 3

5 Ocak 1970 yılında doğan Erdal Beşikçioğlu, orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı.

İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun olan Beşikçiğlu, 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na girdi. Konservatuar eğitimi sırasında "William Guskill" ile yaratıcı drama üzerine atölye çalışmalarına katıldı.

Erdal Beşikçioğlu Bergen kadrosunda! Bergen’in eşi Halis Serbest’i canlandıran Erdal Beşikçioğlu kimdir? Halis Serbest kimdir? - Resim : 4

Beşikçioğlu, 1993 yılında mezun oldu ve aynı yıl Devlet Tiyatroları'nda oyuncu olarak göreve başladı. 1995 - 1996 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda müdür vekili olarak görev aldı.

Beşikçioğlu, Halen Ankara Devlet Tiyatrosu'ndaki görevine devam etmektedir. Elvin Beşikçioğlu ile evlidir ve bir kızı, bir oğlu vardır.

Erdal Beşikçioğlu Bergen kadrosunda! Bergen’in eşi Halis Serbest’i canlandıran Erdal Beşikçioğlu kimdir? Halis Serbest kimdir? - Resim : 5

Beşikçioğlu aynı zamanda Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın yeğenidir.

HALİS SERBEST KİMDİR?

Erdal Beşikçioğlu Bergen kadrosunda! Bergen’in eşi Halis Serbest’i canlandıran Erdal Beşikçioğlu kimdir? Halis Serbest kimdir? - Resim : 6

Ankara'dan sonra iş için Adana'ya giden Bergen burada Halis Serbest ile tanıştı ve 1982 yılında evlendi. Halis Serbest, Bergen ile evlenirken “Gazino işini bırakacaksın, bu bana da aileme de yakışmaz.” demiş ve Bergen de ilk başta bu durumu kabul edip evlenmiştir. 

Ancak sonradan yapamayan Bergen, Halis Serbest'e gidip “Ben yapamıyorum, sahneye geri döneceğim.” Demiştir. Bunun üzerine Halis Serbest, Bergen’den boşanmak istemiştir.

SAHTE EVLİLİK İDDİASI

Bazı kaynaklara göre, o dönem mafyalaşan müzik piyasasında Bergen’i elinde tutmak için Halis Serbest isimli kişiyi kullanarak tamamen sahte olan bir evlilik senaryosu gerçekleşmiştir. Bu iddialara göre, aslında Halis Serbest ve Bergen, resmi olarak hiç evlenmemiştir.

 Erdal Beşikçioğlu Bergen kadrosunda! Bergen’in eşi Halis Serbest’i canlandıran Erdal Beşikçioğlu kimdir? Halis Serbest kimdir? - Resim : 7

Bergen, 1982 yılında Atlas Plak’tan ilk şarkısını çıkardı. Eşi Halis Serbest’in Bergen’e şiddet uyguladığı da bilinen bir gerçektir. Bergen bu şiddete uzun süre dayanamamış ve birçok kez evden kaçmıştır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin