Ender Saraç eşi Benan Saraç'tan boşanıyor mu? İddialara zehir zemberek açıklama

Doktor ve yazar Ender Saraç ile eşi Benan Saraç arasında kriz olduğu hatta çiftin boşanacakları iddiası gündeme gelmişti. Benan Saraç, kendisi ve eşi Ender Saraç hakkında çıkan bu iddialara zehir zemberek sözler ile cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Ender Saraç eşi Benan Saraç'tan boşanıyor mu? İddialara zehir zemberek açıklama

Ender Saraç ile Benan Saraç, önceki akşam düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde birbirlerinden ayrı takılıp poz verdiler. Sosyal medya hesabından törenden paylaşım yapan Benan Saraç'a bir takipçisi, "Eşinizde orada ama sizi beraber göremiyoruz" yorumunda bulundu. Saraç bu yoruma, eşi Ender Saraç'ı hedef alan ifadelerin yer aldığı bir açıklama ile karşılık verdi.

ENDER SARAÇ'IN EŞİNDEN SERT SÖZLER

Saraç, "Çok haklısınız. Yanımda olmalı her daim. Ancak buna yürek ve adamlık gerek sanırım. Lafımı esirgemek durumunda hissetmiyorum hiç. En zor zamanlarında yanında oldum, ayağa kaldırdım onu. Bir aile ile ikinci baharını verdim. Fakat hasetlik ve hırs insanı içerden bitiren bir duygu" dedi.

BENAN SARAÇ'TAN ENDER SARAÇ PAYLAŞIMI

Benan Saraç daha sonra evliliklerinde kriz var iddialarını sonlandırmak için şöyle bir açıklama yaptı:

"Kimse sevinmesin, yerim o sevinenleri. Haklıysan ne üzüleceksin? Haklıydım şut ve gol. Şimdi önümüzdeki maçlara. Kimse havaya girip de bizimkine yürümeye çalışmasın fena yaparım. Yok 'bugün çok karizmatik görünüyorsun' falan. Görmemeye o mesajları. Yavrum biz ne yollar yürüdük nasıl binalar inşa ettik. Kolay mı yıkmak, yıktırmak. Yavrucuğum ego, hırs ve yaş. Normal... Arada var 21 yaş. Kontrol bende. Yalnız şunu gördüm zoru görünce kaçıyor bir çoğu. Hemen bitiriyor musunuz siz evliliklerinizi ya. Nerede emek binanın temeli. Yık bitir hemen. Biraz uğraş biraz sahip çık. Yanlışsa yanlış. Bilemem artık. Ayrıca sana ağır gelen bana gelmeyebilir. Herkes bir kaldırma gücü var unutmayın."

Ender Saraç eşi Benan Saraç'tan boşanıyor mu? İddialara zehir zemberek açıklama

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin