Elvis, 24 Haziran'da vizyona giriyor

Elvis filminin Türkiye ön gösterimi Capitol Spectrum Cineplex ev sahipliği Warner Bros işbirliği ile izleyicileri ile buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Elvis, 24 Haziran'da vizyona giriyor

ROCK’N ROLL ‘UN KRALI ELVIS CAPITOL’DE

Türkiye’de İlk Kez Capitol Spectrum Cineplex’te!

Warner Bros. Pictures yapımı olan “Elvis”, vizyon sahibi Oscar’lı sinemacı Baz Luhrmann’ın Elvis Presley’nin hayatını ve müziğini irdelediği, başrollerinde ise Austin Butler ve Oscar ödüllü Tom Hanks’in yer aldığı sinema filminin Türkiye ön gösteriminde Elvis Rüzgarı esti. Türkiye ön gösterimi 3 ayrı salonda Capitol Spectrum Cineplex’te gerçekleşti.

Gecede dekorlar ve Elvis’in zamansız şarkıları ile büyülü bir yolculuğa çıkıldı. Capitol Warner Bros ve İstanbul Life konukları 24 Haziran itibarıyla Türkiye’de vizyona girecek olan “Elvis” filmini vizyon öncesi izleme fırsatı buldu.

Misafirlerini Elvis’in büyülü dünyasından yolculuğa çıkaran Capitol Spectrum Cineplex ‘te Elvis in İstanbul Tribute Band grubu tüm dünyanın müzik hafızasında silinmez bir iz bırakan “dünya starı” unvanını ölümünden sonra ile haklı bir gururla taşıyan Elvis Presley şarkıları ile sahne alırken misafirler film öncesi Elvis şarkıları ile keyifli anlar yaşadı.

Göz alıcı stili ve etkileyici karakteri ile müziğin efsane ismi, “Rock’n Roll’un kralı” Elvis Presley’in hayatını konu alan “Elvis” filmi, 24 Haziran itibarıyla tüm Türkiye’de vizyona girecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin