Elon Musk, Twitter çalışanlarına bu kez de işte bu mesajı gönderdi. Çalışanların kabul etmek için sadece 1 günü var!

Twitter'ın büyük ortağı olduğundan bu yana kesintiler, işten çıkarmalar, tasarruf tedbirleriyle gündeme gelen Elon Musk, bu kez de çalışanlara gönderdiği işte o mesajla gündemde: "Karar vermek için sadece 1 gününüz var."

Google Haberlere Abone ol
Elon Musk, Twitter çalışanlarına bu kez de işte bu mesajı gönderdi. Çalışanların kabul etmek için sadece 1 günü var!

Sosyal medya platformu Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk, şirket çalışanlarına gönderdiği mesajda, "yüksek tempo ve yoğunlukta uzun saatler" çalışma ya da üç aylık maaş içeren tazminat paketini alıp şirketten ayrılma kararını yarına kadar vermelerini istedi.

Üstelik Musk, ABD’nin doğu kıyısı saatiyle yarın akşama kadar "Yeni Twitter'ın parçası olmak istiyorsunuz" şeklindeki linke tıklamayanların şirketten ayrıldıklarını varsayacağını bildirdi.

Voaturkce.com’un haberine göre, İlk kez Washington Post gazetesinin bildirdiği mesajı Reuters haber ajansı da gördü. Twitter'dan mesajı alan üç kaynak da içeriği doğruladı.

Twitter, Reuters'ın açıklama talebini yanıtsız bıraktı.

Twitter'ı yeniden yapılandırmak için atılan bu son adım, Musk'ın şirketin kontrolünü ele aldıktan sonra ay başında eleman sayısını yarı yarıya azaltma kararını izliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin