Elmanın kaldığı bir dünyada yaşamak istiyoruz

Farklı, renkli, ışıltılı sahne performansı ve sloganlaşmış, sevilen şarkıları ile Nil Karaibrahimgil, Harbiye’de dinleyicileriyle buluştu. Konserde iklim krizine çağrı yapan müzisyen, konser sonrası MedyaTava muhabiri Gizem Ertürk’e verdiği özel röportajda; “Konseri isim annesi ve kurularında da olduğum Yuvam Dünya Derneği’nin çok yakında çıkacak olan Uyan Anne şarkısıyla açtım. Hepimizin iklim krizine uyanması gerektiğini düşünüyorum. Elmanın kaldığı bir dünyada yaşamak istiyoruz, diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Elmanın kaldığı bir dünyada yaşamak istiyoruz

MEDYATAVA / GİZEM ERTÜRK

Farklı, renkli, ışıltılı sahne performansı ve sloganlaşmış, sevilen şarkıları ile Nil Karaibrahimgil, Harbiye’de dinleyicileriyle buluştu.

Elmanın kaldığı bir dünyada yaşamak istiyoruz

Toprak, yapraklar, arılar ve solucanlardan oluşan özel bir sahne konseptiyle hayranlarının karşısına çıkan Nil, konserin açılışını masal anlatıcısı Judith Malika Liberman’ın masallarıyla yaptı.

Elmanın kaldığı bir dünyada yaşamak istiyoruz - Resim : 2

Konserde iklim krizine çağrı yapan müzisyen, konser sonrası MedyaTava muhabiri Gizem Ertürk’e verdiği özel röportajda; “Konseri isim annesi ve kurularında da olduğum Yuvam Dünya Derneği’nin çok yakında çıkacak olan Uyan Anne şarkısıyla açtım. Hepimizin iklim krizine uyanması gerektiğini düşünüyorum. Elmanın kaldığı bir dünyada yaşamak istiyoruz. Bundan sonra hepimiz daha bilinçli bir hayat yaşamaya başlamalıyız. İklim krizinden bahsetmeliyiz. Çocuklarımıza doğayı sevdirmeli ve doğa dostu ürünler tüketmeliyiz, diye konuştu”

KİM OLDUĞUMU HATIRLADIM, ÖZÜME DÖNDÜM

Harbiye'de sahne almanın çok özel ve büyülü olduğunu söyleyen Nil Karaibrahimgil, kim olduğumu hatırladım, yeniden özüme döndüm diye konuştu.

Elmanın kaldığı bir dünyada yaşamak istiyoruz - Resim : 3

KEK TARİFİNDEN ŞARKILAR GÖNDER GİTSİN

Kek şarkısını ilk bestelediğinde komşsunun kek tarifinden şarkı mı olur dediğini hatırlatan müzisyen, bir gün size biri kek tarifinden şarkı mı olur derse, gönder gitsin, diyerek dinleyicilerini içinden geçenleri yapmaları konusunda yüreklendirdi. 

Elmanın kaldığı bir dünyada yaşamak istiyoruz - Resim : 4

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin