Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan ilk açıklama. Belediye başkanlarından Kılıçdaroğlu ve Akşener'e teşekkür

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Altılı Masa'nın ortak adayı ilan edilmesiyle birlikte Ankara ve İstanbul Büyükşehir Başkanları Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu hakkındaki tartışmalar da nihayete erdi. Belediye Başkanlarından ilk açıklamalar geldi. Başkanlar birliktelik ve aydınlık yarınlar vurgusu yaptı. İlk paylaşımlarının üzerine ikinci kez de paylaşım yapan belediye başkanları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e teşekkür etti.

Google Haberlere Abone ol
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan ilk açıklama. Belediye başkanlarından Kılıçdaroğlu ve Akşener'e teşekkür

Altılı Masa toplantısının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ortak aday olarak açıklanmasıyla birlikte gün boyu konuşulan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki tartışmalar da sona erdi.

 Belediye Başkanları twitter hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla birlik mesajı verdiler.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş'ı da etiketlediği paylaşımında "İnanıyoruz ki Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde Millet İttifakı olarak ülkemizin her bir ferdinin çoktan beri hak ettiği aydınlık yarınlara en kısa sürede ulaşacağız." ifadelerine yer verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da İmamoğlu'nu etiketleyerek "Birlikte rahmet vardır, bereket vardır. Sayın Genel Başkanlarımıza teveccühleri için teşekkür ederiz. Türkiye'nin ikinci yüzyılına hep birlikte umutla ve mutlulukla yürüyoruz." mesajını paylaştı.

İlk payşalımlarının hemen ardından ikisi de birbirlerini etiketleyerek aynı twiti paylaşan belediye başkanları bu kez de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e teşekkür etti.

İki başkan ortak mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Milletimizin arzusu doğrultusunda, ittifakımızın bir bütün halinde yola devam etmesi son derece önemliydi. Bu doğrultuda bugün bizleri ağırlayan ve samimi bir istişarede bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'e teşekkürü borç biliriz."

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin