Ekrem İmamoğlu genel başkanlığa aday olacak mı? Aklında hangi isimler var?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından CHP'de değişim tartışmaları devam ediyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bugün değişimi anlattığı bir manifesto yayınlanacağı biliniyor. Peki Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanlığı'na aday olacak mı yoksa İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yola devam kararı mı aldı? İşte Medyatava'nın edindiği kulis bilgisi...

Medyatava Özel Ekrem İmamoğlu genel başkanlığa aday olacak mı? Aklında hangi isimler var?

Ekrem İmamoğlu ve CHP'nin önemli isimlerinin katıldığı Zoom toplantısının sızmasının ardından CHP'de değişim tartışmaları daha da sertleşti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Partinin ilkelerine bağlı, geçmişi temiz biri çıksa hemen genel başkanlığı bırakırım" dedi.

Ekrem İmamoğlu ise dün yaptığı açıklamada lider değişimine vurgu yaptı.

Ekrem İmamoğlu bir dizi değişimi isteyeceği ve kendi kaleme aldığı yazısını bugün yayınlayacak.

Öte yandan Medyatava'nın parti içi kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Ekrem İmamoğlu bu dönem genel başkan adayı olmayacak, bir dönem daha İBB Başkanlığı yapmak istiyor.

Bu arada İmamoğlu bu kararın ardından CHP Genel Başkanlık adaylığı için de çalışmalar yürütüyor.

Masadaki isimler ise CHP Grup Başkanı Özgür Özel, CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın ve Parti Meclisi Üyesi Selin Sayek Böke.

Gökhan Günaydın'ın Ekrem İmamoğlu ile yakınlığı bilinirken, Özel ve Böke de Zoom toplantısına katılan isimler arasındaydı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin