Edin Dzeko'yu korku sardı. Alman kulübünün efsanesi Fenerbahçe'de golleri sıralamaya geliyor

Michy Batshuayi ile devre arasında yollarını ayıracak olan Fenerbahçe gündemine Leipzig'de forma giyen Timo Werner'i aldı. Fenerbahçe, Timo Werner için Leipzig ile Ocak ayında görüşmelere başlayacak.

Google Haberlere Abone ol
Edin Dzeko'yu korku sardı. Alman kulübünün efsanesi Fenerbahçe'de golleri sıralamaya geliyor

Hem lig hem de Avrupa'da liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe'de transfer dönemi yaklaştıkça yeni bir isim gündeme geliyor.

Edin Dzeko'nun ilerleyen yaşı nedeniyle forvete takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe, Leipzig'de forma giyen Alman golcü Timo Werner için girişimlere başlayacak. Michy Batshuayi'nin takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılırken forvete takviye yapacak olan Fenerbahçe rotasını Timo Werner'e çevirdi.

Yaklaşan EURO 2024 turnuvası nedeniyle düzenli şekilde forma giymek isteyen ve Leipzig'den ayrılmayı kafasına koyan Timo Werner için teklif yapmaya hazırlanan Fenerbahçe Ocak ayında Leipzig ile transfer görüşmelerine başlayacak. 20 milyon Euro'yu bulan bonservis bedeli nedeniyle Timo Werner'i sezon sonuna kadar kiralamayı hedefleyen Fenerbahçe, ilk aşamada Timo Werner'den olumlu geri dönüş aldı.

LEIPZIG FORMASIYLA 113 GOLE İMZASINI ATTI

Leipzig kulübünün efsaneleri arasında yer alan Timo Werner, Alman ekibiyle çıktığı 212 maçta 113 gol atmayı başardı. Bu sezon formsuz bir dönem geçiren Timo Werner, Leipzig formasıyla hiçbir maçta 90 dakika boyunca forma şansı bulamadı ve yalnızca 2 kez gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin