Eda Ece'den tepki çeken deprem şakası! Depremzedeleri hedef alan oyuncu 'Şaka' yaptığını söyledi

Ünlü oyuncu Eda Ece, katıldığı bir ödül töreninde depremzedeleri hedef aldığı sözlerle tepki çekti. "Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı. Sandıktan onu anladık ama neyse" diyen ve gelen tepkilerin ardından Ece'nin geri adım atmaması vesözlerinin şaka olduğunu söylemesi ise ünlü oyuncuya tepkilerin büyümesine neden oldu. İşte detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Eda Ece'den tepki çeken deprem şakası! Depremzedeleri hedef alan oyuncu 'Şaka' yaptığını söyledi

Ünlü oyuncu Eda Ece, katıldığı bir ödül töreninde depremzedeleri hedef aldığı sözlerle tepki çekti. "Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı. Sandıktan onu anladık ama neyse" diyen ve gelen tepkilerin ardından Ece'nin geri adım atmaması ve sözlerinin şaka olduğunu söylemesi ise ünlü oyuncuya tepkilerin büyümesine neden oldu. İşte detaylar...

Yasak Elma isimli dizide Yıldız karakterine hayat veren oyuncu Eda Ece, Elle Style Awards 2023 ödül töreninde ödül alırken, "Bir işbirliği yaparak ocak ayında kapak kızı oldum. Şubat ayında çıkan dergimi almaya gidemedim onun yerine bebek bezi ve jandarmadan emanet testere alıyordum. Yasak Elma ekibiyle tüm ışıklarımızı oraya göndererek depremzede vatandaşlarımız için yaktık. Öyle durumlarda kaldım ki oyunculuk ve ünün bir önemi kalmadı. Hayvan hakları için de çalışıyoruz. Bunların hepsini arka planda yaptım. Beni herkes Yasak Elma dizisindeki neşeli Yıldız olarak biliyor. Ama aslında için kan ağlıyordu. Bu sene çok değişik bir seneydi, haftaya da düğünüm var. Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı, sandıktan onu anladık. Çok travmatik bir seneydi. Pandemi atlattık, dizim 6 sezonda bitmedi bir de üzerine deprem oldu. Bir de seçim falan derken ben stresten kambur oldum" dedi.

Ece'nin gülerek sarf ettiği sözlere salondaki pek çok kişi kahkaha atarak ve alkışladı.

Ece'nin bu ifadeleri, sosyal medyadan tepki çekti. Pek çok isim, ünlü oyuncuya yardım ettiği miktarı iletirse geri vereceklerini, bu şekilde susmasını söyledi.

Eda Ece, tepkilerden sonra sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

"Bir sürü mağdur olan bu acıyı yaşayan, ailesinden kaybı olan arkadaşlarım var benim. Ben zaten bu travmadan zona olmuşum"

"Ben niye bununla dalga geçeyim. Baştan sona mizahi bir şekilde ele aldım. Ben Yıldız'da da bunu yaptım. Şaka yaparak da bazı şeyleri aşıyorsunuz"

Son olarak sözlerini Mustafa Kemal Atatürk ile bahsettiği cümlelerle bitiren Ece'nin Atatürk'ü bu şakaya alettiği de düşünüldü.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin