Dünyanın en uzun langırt rekoru Kalamış'ta kırılacak

23 Eylül Cumartesi günü Kalamış Atatürk Parkı'nda tüm İstanbul ile beraber rekor kırmaya davetlisiniz! 

Google Haberlere Abone ol
Dünyanın en uzun langırt rekoru Kalamış'ta kırılacak

Dünyanın en uzun langırtı rekorunun sahibi 137 metre ile Çin'de bir ekibe ait. Ancak 23 Eylül Cumartesi günü Kalamış Atatürk Parkı’nda “Der Bremer” ile Türkiye’de bir ilk gerçekleşecek! 18 yaş üstü herkesin izleyici veya katılımcı olarak ücretsiz katılabileceği etkinlikte, Guiness Rekorlar Kitabı’ndan gelecek resmi hakem gözetiminde 150 metre ile, “Dünyanın En Uzun Langırtı” rekorunu kırma denemesi yapılacak.

Dünyanın en uzun langırt rekoru Kalamış'ta kırılacak
 
Gün boyu Der Bremer usulü aktiviteler ve konserlerle festival havasında geçecek etkinlikte kapılar 14:00’da açılacak. Etkinlik alanında insan boyutunda kurulacak langırt sahasında katılımcılar kendi ekiplerini kurup maç yapabilecek ya da hedef oyunu ile eğlenceli vakit geçirebilecekler. Akşama doğru yüzlerce kişi ile birlikte gerçekleştirilecek rekor denemesi sonrası ise yeni nesil R&B ve Hip Hop dalında alternatif çalışmalarıyla bilinen Tanerman ve Türk rap müziğinin son dönemdeki en popüler isimlerinden Anıl Piyancı’nın canlı performansları ile eğlence devam edecek.

Dünyanın en uzun langırt rekoru Kalamış'ta kırılacak - Resim : 2
 
Günün anısına, langırt rekorunda yer alacak yüzlerce kişinin imzasını atacağı dev bir langırt oyuncusu heykeli ise parkta yerini alacak.

 

Etiketler langırt
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin