Dünyaca ünlü Belçikalı rock grubu Balthazar, büyük İstanbul konseri öncesi MedyaTava'ya konuştu!

Dünyaca ünlü Belçikalı indie rock grubu Balthazar, bu akşam Volkswagen Arena’da vereceği konser öncesi MedyaTava'ya konuştu! İşlerin bu kadar büyüyeceğini bilmiyorduk. Türkiye'de bu kadar seviliyor olmamız harika. Sizi seviyoruz, dedi.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Dünyaca ünlü Belçikalı rock grubu Balthazar, büyük İstanbul konseri öncesi MedyaTava'ya konuştu!

Indie rock grubu Balthazar, pandemi sonrası ilk turnelerinde, yeni şarkılarını canlı çalmak için bir kez daha İstanbul’a geliyor. Belçikalı grup, +1 Katkılarıyla: Gezgin Salon kapsamında bu akşam 21.30’da Volkswagen Arena’da dinleyicileriyle buluşacak. Saat 20.00’de Dilan Balkay’ın sahneye çıkacağı etkinliğin kapı açılış saati ise 19.00 olarak açıklandı.

BALTHAZAR: İŞLERİN BU KADAR BÜYÜYECEĞİNİ TAHMİN ETMİYORDUK

Dünyaca ünlü Belçikalı rock grubu Balthazar, büyük İstanbul konseri öncesi MedyaTava'ya konuştu!

Grup üyeleri Jinte Deprez ve Maarten Devoldere konser öncesi MedyaTava'dan Gizem Ertürk aracılığıyla hayranlarına mesaj verdi. Dünyaca ünlü Belçikalı indie rock grubu Balthazar, bu akşam Volkswagen Arena’da vereceği konser öncesi MedyaTava'ya konuştu! İşlerin bu kadar büyüyeceğini bilmiyorduk. Türkiye'de bu kadar seviliyor olmamız harika. Sizi seviyoruz, dedi.

DİLAN BALKAY: BÜYÜK BİR ADIM ATMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM

Ayrıca Balthazar'ın ön grubu olarak sahne alacak genç müzisyen Dilan Balkay KüçükÇiftlik Park'taki konseri sonrası heyecanını MedyaTava'dan Gizem Ertürk ile paylaştı. Hem  Balthazar'ın ön grubu olmaktan hem de Volkswagen Arena gibi dev bir sahnede konser verecek olmaktan dolayı çok heyecanlı olduğunu söyleyen Balkay, ilk albümün ilk konserini verdim akabinde de böyle güzel bir etkinlikte yer aldığım için büyük bir adım atmış gibi hissediyorum, dedi. 

 

 

 

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin