DOLAR'ı yerle bir edecek gelişmeyi duyurdu. Sürekli altın alın diyordu, fikir değiştirdi. Ünlü iş insanı doları tahtından edecek açıklama yaptı: Altın destekli kripto para geliyor

Çok satan “Zengin Baba Yoksul Baba”nın yazarı iş insanı Robert Kiyosaki'den çok konuşulacak tahmin ve yatırım önerisi geldi. Bitcoin'in 2024 yılında 120 bin dolara çıkacağını açıklayan ünlü iş insanı, yakında altın destekli bir kripto para biriminin piyasa sürüleceğini söyledi ve paranın nerede değerlendirilmesi gerektiği yönünde tavsiye verdi.

Google Haberlere Abone ol
DOLAR'ı yerle bir edecek gelişmeyi duyurdu. Sürekli altın alın diyordu, fikir değiştirdi. Ünlü iş insanı doları tahtından edecek açıklama yaptı: Altın destekli kripto para geliyor

Geçmiş konuşmalarında yatırımcıların altın alması yönünde tavsiyelerde bulunan ünlü milyarder Robert Kiyosaki'den yeni açıklamalar geldi.

Kriptokoin'de yer alan habere göre, kriz ortamında altın gibi kıt varlıkların kurtuluş için tek çare olacağını söyleyen milyarder Robert Kiyosaki, kripto paralara yönelik dev bir tahmin yaptı.

Çok satan “Zengin Baba Yoksul Baba”nın yazarı Robert Kiyosaki, Bitcoin (BTC) için cesur bir tahminde daha bulundu.

Ünlü yazar, lider kriptonun gelecek yıl 120.000 dolara ulaşmaya hazır olduğunu söylüyor.

Tahminlerini, gücünü kaybeden ABD dolarına ve yaklaşan küresel ekonomik krize dayandırdı.

Kiyosaki, uzun süredir küresel bir resesyon hakkında endişelerini dile getiriyordu.

Kiyosaki uzun süredir takipçilerine altın, gümüş ve Bitcoin satın alın çağrısı yapıyor.

Dolara meydan okuyacak

Geçtiğimiz ay bu çağrısını özellikle Bitcoin’i vurguladığı şekilde tekrar dile getirdi.

Son paylaşımında Kiyosaki, Brezilya, Rusya, Hindistan, Çin ve Güney Afrika’dan oluşan BRICS ittifakının üyelerinin altın standardını benimseme yönündeki son hamlesine değiniyor.

Bu ulusların yakın gelecekte altın destekli bir kripto para birimini piyasa süreceğini vurguluyor.

Kiyosaki’ye göre bu hamle günümüzün rezerv para birimi ABD dolarının (USD) değerini önemli ölçüde etkileyecek. Hatta küresel para birimi statüsüne bile meydan okuyacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin