Dolar TL kurunun 30 liraya çıkacağı tarih belli oldu. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar tahminini açıkladı: Borcu olanlar, borç alacaklar dikkat 1 Dolar 30 lira olacak dedi, o tarihi açıkladı

Seçim sonrası fırlayan dolar ve euro yükselişini sürdürüyor. 27 lira sınırına yaklaşan dolar ile ilgili ünlü ekonomist Selçuk Geçer tarih verdi. Ağustos ayına dikkat çeken ünlü ekonomiste göre doların 30 lirayı görmesi sadece birkaç gün alacak. Dolar borcu olanlar aman dikkat; işte Selçuk Geçer'in dolar tahmini.

Google Haberlere Abone ol
Dolar TL kurunun 30 liraya çıkacağı tarih belli oldu. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar tahminini açıkladı: Borcu olanlar, borç alacaklar dikkat 1 Dolar 30 lira olacak dedi, o tarihi açıkladı

14 Mayıs seçimlerinin ardından tırmanışa geçen dolar ve euro yükselişini sürdürüyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer ise dolar borcu olanları uyardı, 27 lira sınırında geçen doların 30 liraya çıkacağı tarihi açıkladı.

Daha önce dolarla ilgili yaptığı yüksek tahminlerle şimşekleri üzerine çeken ancak verdiği rakamların tek tek çıktığı ünlü ekonomist Selçuk geçer dolar sahiplerini ve dolar borcu olanları yakından ilgilendiren bir daha açıklama yaptı

Geçer, temmuz sonu ve ağustos ayına işaret ederek döviz kurunun varacağı noktayı değerlendirdi. Selçuk Geçer, dolar kuru ile ilgili tahminlerine bir yenisini ekledi. Geçer "Temmuz ayının sonunda veya Ağustos ayının ortalarında dolar kurunda 30 TL üzerini göreceğiz” dedi.

30 LİRANIN ÜZERİNE ÇIKACAK

Geçer, "Merkez Bankası’nın tahminlerine göre yıl sonu dolar kuru tahmini 26 TL’ydi. Şu anda o seviye yakalandı. Yeni bir değerlendirme yapılıp dolar kurunun yıl sonu tahmini 30 TL’nin üzerine çıkacak" dedi.

Ekonomist Geçer "Dolar kurunun serbest bırakılması doğru bir hamle. Dolar kuru gerçek değerini bulacak ki yabancı gelecek. Temmuz ayının sonunda veya Ağustos ayının ortalarında dolar kurunda 30 TL üzerini göreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin