Dolar kuru 24.14'e düştü. Google'da yine aynı hata

Güncel dolar kuru 28.28 lirayken Google'da yine kur hatası meydana geldi. Dolar kuru Google grafiğinde 24.14 olarak gösterildi. Google'da Euro kuru da 25,91 olarak yer aldı.

Google Haberlere Abone ol
Dolar kuru 24.14'e düştü. Google'da yine aynı hata

Döviz piyasalarında yaşanan dalgalanmalar, Google'ın arama motorunda da ilginç bir duruma yol açtı. Doların tarihi zirveleri gördüğü bir dönemde, Google arama sonuçlarında doların 24 TL'ye kadar düştüğü görüldü. Bu olayın, teknik bir arızadan kaynaklandığı düşünülse de Google'dan konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Döviz kurlarındaki dalgalanmaların ardından doların fiyatı hızla yükselirken, Google'da "Dolar ne kadar oldu?", "Dolar kaç TL?", "Dolar ne kadar?" ve sadece "dolar" araması yapan kullanıcılar, doların 24,14 TL'ye kadar düştüğünü gördüler. Geçtiğimiz hafta da benzer bir durum yaşanmış, Google doları 24,05 TL olarak göstermişti.

Dolar kuru 24.14'e düştü. Google'da yine aynı hata

EURO GOOGLE'DA 25 TL SEVİYESİNDE

Google'da "Euro ne kadar oldu", "Euro kaç TL", "Euro ne kadar" ve sadece "euro" araması yapıldığında ise son kapanış fiyatının altında 25 lira bandında yer aldığı görüldü.

Dolar kuru 24.14'e düştü. Google'da yine aynı hata - Resim : 2

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

Piyasaların kapalı olması nedeniyle bu ilginç durum, sosyal medyada da gündem oldu. Sistem hatası ihtimali üzerinde durulsa da Google'ın neden 24,14 TL'yi gösterdiği hala çözümlenemedi. Konuyla ilgili olarak Google'dan henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Bu ilginç olay, döviz piyasasındaki dalgalanmaların ve doların değerinin oynaklığını yansıtan dikkat çekici bir örnek olarak karşımıza çıktı. Ancak, Google'ın arama sonuçlarındaki bu tür güncellemelerin her zaman kesin bir yansıma olmadığını ve gerçek döviz kuru fiyatlarının resmi kaynaklardan alınması gerektiğini unutmamak önemli.

Etiketler dolar dolar kuru Google
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin