Digiturk, 'en iyi' haberle döndü

Dijital yayın platformu, Avrupa'nın önemli kanallarının değerlendirildiği organizasyonda ödüle layık görüldü.

Google Haberlere Abone ol
Digiturk, 'en iyi' haberle döndü

Avrupa'nın en önemli televizyon kanallarının değerlendirildiği ve 1998 yılından bu yana düzenlenen Eutelsat Televizyon Ödülleri'nde, müzik, spor, haber, çocuk, belgesel, sinema gibi farklı dallarda kanal ve programlara ödüller veriyor.



Roma'da 28 Kasım Cuma akşamı düzenlenen gecede sahiplerini bulan ödül töreninden dijital yayıncılık platformu Digiturk ödülle döndü.



Digiturk'ün Türk sineması kanalı Moviemax Turk, Eutelsat Ödülleri'nde 'Sinema' kategorisinde 'En İyi Sinema Kanalı' ödülüne layık görüldü. Kanal içeriklerini izleyicinin özel ilgi alanlarına göre ayrıştıran Digiturk'ün, Türk sineması kanalı Moviemax Turk, 30 Aralık 2013 tarihinde yayına başlamıştı. Henüz bir yaşında olan Moviemax Turk, içeriği ile ilk ödülünü Avrupa'dan aldı.



Bu yıl 17'incisi düzenlenen Eutelsat TV Ödül Töreni'nde Duilio Glammaria, Jerzy Barski, Jacques Braun, Robert Briel, Sergey Buntman, Alessandra Comazzi, Paolo Dalla Chiara, Christian Blankenburg, Glacomo Mazzone, Füsun Nebil, Reem Nouss ve Mauro Rofifi jüri üyeliği yaptı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin