DEVA Partisi kurucusu Ramiz Ongun partisinden istifa etti: Tuzakları kuranlar, partinin tam merkezinde çıktı, parti enkaza dönüştü

DEVA Partisi’nin kurucu üyelerinden Ramiz Ongun, sosyal medya hesabından partisinden istifa ettiğini açıkladı. Parti teşkilatlarını eleştiren Ongun, "Büyük umutlarla kurulan Deva Partisi enkaza dönüştü" dedi.

Google Haberlere Abone ol
DEVA Partisi kurucusu Ramiz Ongun partisinden istifa etti: Tuzakları kuranlar, partinin tam merkezinde çıktı, parti enkaza dönüştü

DEVA Partisi’nin kurucu üyelerinden Ramiz Ongun, Twitter'da partisinden istifa ettiğini duyurdu. 

Partide 'liyakatsiz' bir yönetim anlayışı olduğunu ve partinin tam merkezindekilerin tuzaklar kurduğunu söyleyen Ongun, "Büyük ümitlerle kurulan Deva Partisinin ise enkaza dönüşmesine sebebiyet vermiştir." dedi.

Ongun paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

"Kıymetli yol arkadaşlarım; 1. olağan kongremizde Divan Başkanı olarak yaptığım konuşmada 'Biz yeni bir hareketiz, bizi de bekleyen bazı tuzaklar olabilir' sözüyle teşkilatlarımıza dikkatli olmaları hususunda telkinde bulunmuştum. Maalesef o tuzakları kuranlar dışardan değil, DEVA  Partisinin tam merkezinden çıkmıştır. Büyük ümitlerle kurulan Deva Partisinin ise enkaza dönüşmesine sebebiyet vermiştir."

Milli hassasiyetlerin önemsenmediği, istişare kültürünün yok sayıldığı, liyakat anlayışının dışına çıkıldığı, "vesayet" altında olduğu izlenimini üstünden atamayan bir yönetim anlayışının hakim olması nedeniyle, arzu ettiğimiz siyaset anlayışını gerçekleştirme imkanı kalmadığına olan inancım kesinlik kazandığı için kurucusu olduğum Deva Partisinden istifa ediyorum."

 

 

Etiketler deva partisi istifa
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin