Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz için duygulandıran hareket: Gülben Ergen, anaokuluna onun adını verdi

Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 49. Anaokulunu 8 Eylül’de Hatay Kırıkhan’da açtı. Gülben Ergen, 6 Şubat depreminde Hatay’da hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ı unutmadı ve ismi ailesinin de rızasıyla anaokuluna verdi.

Google Haberlere Abone ol
Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz için duygulandıran hareket: Gülben Ergen, anaokuluna onun adını verdi

Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 49. Anaokulunu 8 Eylül’de Hatay Kırıkhan’da açtı.

Gülben Ergen, 6 Şubat depreminde Hatay’da hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ı unutmadı ve ismi ailesinin de rızasıyla anaokuluna verdi.

Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz için duygulandıran hareket: Gülben Ergen, anaokuluna onun adını verdi

Açılış törenine Dernek Başkanı Gülben Ergen, Duymaz Ailesi, CNN Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Milli Sporcumuz Şahika Ercümen, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Kırıkhan Kaymakamı Fikret Dağ ve devlet protokolü katıldı.

Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz için duygulandıran hareket: Gülben Ergen, anaokuluna onun adını verdi - Resim : 2

Çocuklar Gülsün Diye Derneği,  “11 Afet Bölgesinde 11 Anaokulu” sloganıyla başlattığı kampanya doğrultusunda Diyarbakır, Gaziantep ve Kahramanmaraş, Kilis, Adana, Osmaniye illerinde 6 anaokulunu tamamlayıp Millî Eğitim Bakanlığına teslim etmişti.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde ihtiyacı olan illerde anaokulu yapmaya önümüzdeki dönemde de devam edecek.

Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz için duygulandıran hareket: Gülben Ergen, anaokuluna onun adını verdi - Resim : 3

ÇOCUKLAR GÜLSÜN DIYE DERNEĞI HAKKINDA

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, en büyük hedefi daha çok çocuğun okul öncesi eğitim almasına katkı sağlamak olan ilk ve tek sivil toplum kuruluşudur. Gülben Ergen’in başkanlığını, araştırmacı Elvan Oktar'ın ise başkan yardımcılığını üstlendiği Çocuklar Gülsün Diye Derneği, bağışlar ve sponsorluk çalışmaları sayesinde yaptırdığı anaokullarını, işbirliği protokolü çerçevesinde Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlamaktadır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin