Davutoğlu, Kılıçdaroğlu ile olan telefon görüşmesini anlattı. Zafer Partisi'yle protokol yapılmış

Gelecek Partisi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında yapıldığı duyurulan "gizli protokol"le ilgili Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı telefon görüşmesini anlattı. "Üzüldüm ama bir şey demedim" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Davutoğlu, Kılıçdaroğlu ile olan telefon görüşmesini anlattı. Zafer Partisi'yle protokol yapılmış

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasında Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesinde görüşülen, Zafer Partisi'ne üç bakanlık ve MİT Başkanlığı verileceği söylenen "gizli protokolün" ortaya çıkmasının ardından Altılı Masa liderleri açıklama yapmaya devam ediyor.

Protokolle ilgili İYİ Parti lideri Meral Akşener, "haberim yok" demişti. Gelecek Partisi ise yazılı bir açıklama yaparak bunun ahlaki değerlere uygun olmadığını söylemişti. Sözcü Yazarı İsmail Saymaz bu protokolü Ahmet Davutoğlu'na sordu. Davutoğlu protokolle ilgili hiçbir bilgisi olmadığını ifade etti. Haberlerin ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nu aradığını, Kılıçdaroğlu'nun, "Bir bakanlık konuşuldu ama karara bağlanmadı. Bağlanmadığı için size getirmedim. Olsa bile benim kontenjanımdandı" dediğini söyledi. Ardından Kılıçdaroğlu'nun kendisini arayarak, "Protokol varmış, bakanlık görüşülmüş" dediğini ifade etti. Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri üzerine üzüldüğünü ama bir şey de demediğini ekledi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin