Dark Pop ve Disko EP'si Paralel Evrenlerde geliyor. Müzisyen ve oyuncu Mertkan Erkan'dan yeni EP heyecanı

Buray, Arem-Arman, Reynmen, Sufle gibi isimlere verdiği şarkılarıyla bilinen müzisyen ve oyuncu Mertkan Erkan Dark Pop ve Disco şarkılarından oluşan "Paralel Evrenlerde" EP'sini sevenleriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Erkan EP'nin ilk klibini se "Benimle Dans Eder Misin?" parçasına çekti.

Dark Pop ve Disko EP'si Paralel Evrenlerde geliyor. Müzisyen ve oyuncu Mertkan Erkan'dan yeni EP heyecanı

Buray, Arem-Arman, Reynmen, Sufle gibi isimlerle birçok şarkıya imza atan müzisyen ve oyuncu Mertkan Erkan bu sıralar yeni EP'sini yayınlamanın heyecanı içinde.

Dark Pop ve Disco şarkılardan oluşan “Paralel Evrenlerde” EP’sini 14 Temmuz'da dinleyenleri ile buluşturmaya hazırlanan Erkan, EP'nin ilk klibini "Benimle Dans Eder Misin?" parçasına çekti.

Sal şarkısından sonra Benimle Dans Eder Misin? adlı parçasını dinleyicileriyle buluşturan müzisyen ve oyuncu Mertkan Erkan’ın Paralel Evrenlerde EP’si 14 Temmuz Cuma günü tüm müzik platformlarında yerini alacak.

“Paralel Evrenlerde” EP’sini yayınladıktan hemen sonra dark pop tarzında çıkaracağı tekliler olduğunu söyleyen Mertkan Erkan, bu EP’de dinleyicilerini; hayatın iniş çıkışlarını, aşkı, hüzünlendiren zorunlu hayat vedalarını, umudu ve mücadeleyi anlatan Affet, Delirdim Tabi, Yaralar Arada ve Benimle Dans Eder Misin? gibi parçalarla karşılayacağını söylüyor.

Şarkı sözlerinin Mertkan Erkan’a ait olduğu Paralel Evrenlerde EP’sinde aranje, mix ve mastering’de Onur Atlı ve Can Tosun gibi tecrübeli isimler müzisyene eşlik ediyor.

 

Etiketler affet
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin