Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na seccade tepkisi: Kıbleyi bilmeyenler seccadeye ayakkabıyla basar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da toplu açılış töreninde konuştu. CHP lideri Kemal Kılıcdaroğlu'nun ayakkabıyla seccadeye bastığına değinen Erdoğan, "Kıbleyi bilmeyenler seccadeye ayakkabıyla basar. Siz kıblenin neresi olduğunu 14 Mayıs'ta göstereceksiniz." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na seccade tepkisi: Kıbleyi bilmeyenler seccadeye ayakkabıyla basar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pendik Çamçeşme Mahallesi'nde katıldığı toplu açılış töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

İlk kıblemiz Mescid-i Aksa'yı savunan kardeşlerimize dua ediyoruz.

Kıbleyi bilmeyenler seccadeye ayakkabıyla basar. Siz kıblenin neresi olduğunu 14 Mayıs'ta göstereceksiniz.

İstismarla sağa sola savrulanlara benim milletim gereken dersi verecektir.

'Törene katılım 50 bin'

Bugün bir kez daha Pendik'te olmanın bahtiyarlığı içerisindeyim. Biz tüm ilçeleriyle İstanbul'u bir başka seviyoruz. Özellikle Pendik'i bambaşka seviyoruz. Pendik bize sahip çıkan bizi daima bağrına basan bir ilçemiz. Pendik aynı zamanda milli iradenin kalesi olan ilçemiz. Bu toplandığımız meydanın bizim için çok anlamı var. Ah şu meydanların bir dili olsa da konuşsa. İşte bu meydan mücadelemizin de muhabbetimizin de bizzat şahidi olan bir meydan. İşte muhteşem bir katılım.

Vatandaşlarımızın ilgi ve alakası neyin ne olduğunu açıkça gösteriyor. Sordum emniyete buradaki katılım ne? Aldığım cevap şu 50 bin. Yürüyoruz, yürüyecek bu millet arkandan diyorlar.

'Hizmet yolculuğumuz sürüyor'

Bu aziz şehri tamamıyla bağrımıza basıyoruz. Bakımsızlığın pençesinde kıvranan o eski Pendik'i asla unutamadık. Bir daha eski kötü günlerine döndürmemek için hep canla başla çalıştık. Yaptığımız yatırımlarla ilçemizin çehresini değiştirdik. Bugün yollarıyla parklarıyla göz dolduruyor. Bugün değişik bir Pendik var. İlçemize emek veren herkesten Allah razı olsun diyorum. Hizmet yolculuğumuz sürüyor. 168 yatırımı bugün sizlerin hizmetine sunuyoruz.

Buradan afetle mücadele eden vatandaşlarımızla birlikte ilk kıblemiz Mescid-i Aksa'yı koruyan Filistinli kardeşlerimize de dua ediyoruz.

Balkanlardan Kafkaslara kalbi bizimle çarpan tüm gönül dostlarımıza dua ediyoruz. Açlık, afet ve savaşlar sebebiyle buruk geçirdiğimiz son Ramazan olmasına dua ediyoruz.

Kentsel dönüşüm mesajı

Bugün sizlerle mutlu bir haberi paylaşmak istiyorum. Orta ve Dumlupınar mahallelerinde kentsel dönüşüm projelerini hayata geçiriyoruz. 1316 hak sahibi vatandaştan rızalarını aldık. 1747 konut 281 dükkandan oluşan projemizin ihalesini önümüzdeki hafta yapacağız.

6 Şubat'tan beri Pendik Belediyesi bölgeye hizmet veriyor. Hasar görenin, yıkılanın yerine çok daha iyisini yapıyoruz. El birliği içerisinde yaralarımızı süratle sarıyoruz. İnşallah bu zor günleri de atlatacağız.

Uçak gemisi açıklaması

Yarın Tuzla'da uçak gemimizi TSK'ya teslim ediyoruz. Bu törene İHA'larımız SİHA'larımız iniş yapacaklar. Artık Türkiye'nin uçak gemisi de var.

(Millet İttifakı) 7 oyunculu bir kumar masası var. Kumar masasının gündeminde sadece kavga var, çekişme var, didişme var.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin