Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş çağrı! Parasını getirenlere imkan sundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Yurt dışındaki vatandaşlara seslendi. "Yurt dışına yaşayan vatandaş ve dostlarımıza yönelik tasarruf hesabı ile ilgili yeni bir uygulamanın haberini duyurmak istiyorum. Yuvam adını verdiğimiz bu hesap kur koruması dahil içinde pek çok yeniliği barındıran bir araçtır. Yuvam hesabı döviz cinsinden yüzde 4 getiri garantisi veriyor. TL olarak açılacak hesaplar için oldukça yüksek ve tatminkar" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş çağrı! Parasını getirenlere imkan sundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan gençlere çağrıda bulunarak 'Gelin son 20 yılda olduğu gibi ülkemize damgayı birlikte vuralım. Gelin ülkemizi 2053 ve 2071 vizyonuna birlikte ulaştıralım. Gelin ahdimizi tazeleyelim' dedi. '6 artı 1'li masanın tek derdi birbirlerine gol atmak' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Sürekli kavga eden, sürekli kapris peşinde koşan 28 Şubat ittifakı bırakın 2023 seçimlerini Allah'ın izniyle 2023'ü bile göremeyeceklerdir' ifadelerini kullandı.

Erdoğan yurt dışındaki vatandaşlara da seslendi. "Bugün de yurt dışına yaşayan vatandaş ve dostlarımıza yönelik tasarruf hesabı ile ilgili yeni bir uygulamanın haberini duyurmak istiyorum. Yuvam adını verdiğimiz bu hesap kur koruması dahil içinde pek çok yeniliği barındıran bir araçtır. Yuvam hesabı döviz cinsinden yüzde 4 getiri garantisi veriyor. TL olarak açılacak hesaplar için oldukça yüksek ve tatminkar gelir vadeden bu hesaplar vatandaşlarımızı ülkeleriyle bağlarını canlı tutmayı hedefleyecektir." dedi.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin