Eski İYİ Partili vekil İsmail Ok AK Parti'ye katıldı! Rozetini Erdoğan taktı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, muhalefetin 6'lı masa toplantısını eleştirdi. İsrailli yetkililere Mescid-i Aksa uyarısında bulundu. Erdoğan'ın gündeminde Kuzey Irak'a yapılan operasyon da vardı. Grup toplantısının sonunda eski İYİ Partili vekil İsmail Ok, AK Parti'ye katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Eski İYİ Partili vekil İsmail Ok AK Parti'ye katıldı! Rozetini Erdoğan taktı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından bazı satırbaşları:

"Bursa'da infaz koruma memurlarımızın içinde bulunduğu otobüse yapılan terör saldırısında şehit olan memurumuza rahmet diliyorum"

"Bizim güç kaynağımız milletimiz. Hiç kimsenin milletimizle aramıza girmesine izin vermedik, vermeyeceğiz"

"Suriye'den Ukrayna'ya kadar tüm yaşananlar AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın Türkiye'nin kilit taşı olduğunu göstermiştir"

"Coğrafyamız kan ağlarken tüm dünya ekonomik krizle uğraşırken 6+1'li muhalefetin tek yaptığı sosyal medyadan birbirine ayar vermektir. Vatandaşlarımız 6'lı masanın her gün patlayan skandallarını pembe dizi gibi utanarak takip ediyor. Milletimiz o masayı kimin kurduğunu, hangi kirli pazarlıkların yapıldığını biliyor.

"Mescid-i Aksa'nın mahremiyetine yönelik yeni saldırılar sebebiyle yüreklerimiz bir kez daha dağlandı. Kudüs'te ve Filistin topraklarında kutsallarımıza yönelik saldırılara asla göz yummayız"

"Pençe-Kilit adı verilen harekatla amacımız hem Irak topraklarını terör örgütünden arındırmak hem de ülkemizin sınır güvenliğini garanti altına almaktır. Bu harekat vesilesiyle Türkiye'nin kimsenin topraklarında gözü olmadığını, tek amacın sınırlarının güvenliğini sağlamak olduğunu söylemek istiyorum."

"Terör örgütleriyle mücadelemizi doğrudan inlerine doğru genişlettik. İçeride de güvenlik korucularımızla yoğun bir mücadele başlattık. Bunun etkisini de kısa sürede gördük. Terör örgütlerini artık ülkemiz içinde eylem yapamaz hale getirdik. Sınırlarımızdan sızmaları ve kaçışları büyük ölçüde engelledik. Irak'ta terörle mücadelemize destek veren merkezi hükümet ve bölgesel yönetime teşekkür ediyoruz."

"Terör örgütünün başını er geç ezeceğiz. Yakında Kandil diye bir yer kalmayınca HDP'nin de varlık sebebi ortadan kalkacak.

İSMAİL OK İYİ PARTİ'YE KATILDI

Balıkesir Bağımsız Milletvekili İsmail Ok, AK Parti'ye katıldı. Ok, 2020'nin Şubat ayında İYİ Parti'den istifa etmişti.

Eski İYİ Partili vekil İsmail Ok AK Parti'ye katıldı! Rozetini Erdoğan taktı

AK Parti Grup Toplantısı'nda söz alan Ok, kısa bir konuşma yaptı.

Türkiye'nin kurulan oyunları bozduğunu, dostlarına güven veren bir ülke olduğunu belirten Ok, "İşte bunun için Cumhur İttifakı dedim, AK Parti'de mücadelede ben de varım dedim" ifadelerini kullandı.

Ok'un AK Parti rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin