Cübbeli Ahmet'ten Kaftancıoğlu'nu kızdıran ifadeler... Cübbeli Ahmet İTO Başkanı Şekip Avdagiç için oy istedi, Canan Kaftancıoğlu için bu ifadeleri kullandı. CHP'li Kaftancıoğlu'ndan Cübbeli'ye cevap gecikmedi.

İstanbul Ticaret Odası'nda (İTO) 9 kasım 2022 Pazar günü seçimler var. Mevcut başkan Şekip Avdagiç yeniden aday... Kritik seçim öncesinde bir açıklama yapan "Cübbeli Ahmet" diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Şekip Avdagiç'e oy verilmesi çağrısı yaptı, CHP'li Canan Kaftancıoğlu için ise "Kaftancıoğlu tarafının desteklediği aday kazanırsa meydana gelecek bütün günahlara ortak olursunuz" dedi. İşte bu sözlere Kaftancıoğlu'ndan cevap gecikmedi...

Google Haberlere Abone ol
Cübbeli Ahmet'ten Kaftancıoğlu'nu kızdıran ifadeler... Cübbeli Ahmet İTO Başkanı Şekip Avdagiç için oy istedi, Canan Kaftancıoğlu için bu ifadeleri kullandı. CHP'li Kaftancıoğlu'ndan Cübbeli'ye cevap gecikmedi.

"Cübbeli Ahmet" diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, İstanbul Ticaret Odası (İTO) seçimlerinde oy verecek şirket sahiplerine mevcut başkan Şekip Avdagiç'i desteklemeleri çağrısında bulundu. Avdagiç'e karşı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve ekibinin bir adayının olduğunu ileri süren Ünlü, "Kaftancıoğlu tarafının desteklediği aday kazanırsa meydana gelecek bütün günahlara ortak olursunuz" dedi.

Mevcut başkan Şekip Avdagiç için "Doğru düzgün bir insan" diyen Ünlü, seçimlerde Avdagiç'e karşı bir de "Kaftancıoğlu'nun ekibinin devrede olduğunu" öne sürdü.

Sözkonusu adayın LGBTİ'leri destek veren yatırımlar yapacağını iddia edip şimdiki yönetimin ise böyle bir faaliyetinin olmadığını söyleyen Ünlü, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarında şirket sahibi takipçilerine şöyle çağrı yaptı:

 

"Türk toplumunun duygu ve düşüncesinden uzak yöneticiler gelirse bu kurumların başına, o kaynakları Müslüman-Türk toplumunun aleyhine, LGBT ve benzeri bozuk yapıların lehine kullanacaklar.

Sonra şikâyet etmeyin “çocukların ahlâkı bozuluyor, âile yapımız dağılmaya başladı” diye. 

Bu yüzden önümüzdeki Çarşamba günü, 9 Kasım’da Yeşilköy Fuar Alanı'nda olacak olan seçimi ihmâl etmeyin.

Orada İTOP (İst. Tic. Odası Platformu) çadırı olacakmış. Şirketi olan arkadaşlar o çadıra gitsin, hangi komitede kime oy vereceksiniz sorun, ihmâl etmeyin. Bu işler ihmâle gelmez.

Şimdiki mevcut başkan Şekip Avdagiç Beyefendi şimdiye kadar toplum için iyi şeyler yaptı. İnşâallâh bu hizmetlerine devâm edecek sizin oylarınızla." 

İşte dînî ve millî hassâsiyeti olan bâzı iş adamlarından bana gelen notlar bundan ibâret

Aksi takdirde Kaftancıoğlu tarafının desteklediği aday kazanırsa meydana gelecek bütün günahlara, millî ve dînî değerlerimize yapılacak zararlara ortak olacağınızı unutmayarak mutlaka rey kullanmaya gidiniz!"

 

KAFTANCIOĞLU'NDAN YANIT GECİKMEDİ

Kaftancıoğlu, seçimde oy verecek İTO delegelerine mevcut başkan Avdagiç'in desteklenmesi çağrısını yapıp "Kaftancıoğlu tarafının desteklediği aday kazanırsa meydana gelecek bütün günahlara ortak olursunuz" diye seslenen Ünlü'nün sözleri üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. 

Ünlü için 'Nükteli Ahmet Hoca' diyen Kaftancıoğlu, "Nükteli ve benzerlerine haksız ihale, iş vermenin sevap kabul edildiği zeminde akıl, ahlak, adalet zemininde kalmanın günah sayılması çok anlaşılır" ifadeleri kullandı. 

Kaftancıoğlu'nun paylaşımındaki ifadeleri şöyle:

"Görünen Nükteli Ahmet Hoca ve destekledikleri zor durumda:))

Nükteli ve benzerlerine haksız ihale, iş vermenin sevap kabul edildiği zeminde akıl, ahlak, adalet zemininde kalmanın günah sayılması çok anlaşılır.

Nükteli Jetski’ye ters binip kaçmak yok ama

Mavi mavi masmavi:))

Nükteli birazdan Kaftancı’nın yazdıklarını beğenmek şu kadar, Rt etmek ise  bu kadar günah diyerek fetva verebilir, uyarmadı demeyin:)

Papucumun cübbelisi.."

Cübbeli Ahmet'ten Kaftancıoğlu'nu kızdıran ifadeler... Cübbeli Ahmet İTO Başkanı Şekip Avdagiç için oy istedi, Canan Kaftancıoğlu için bu ifadeleri kullandı. CHP'li Kaftancıoğlu'ndan Cübbeli'ye cevap gecikmedi. - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin